Evcil Hayvanlar Kediler ilk doğumda kaç kedi yavruluyor? _Aѕiмєℓєк_ Takip Et Xper 7 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Selam🖤🙊😺Kedim doğum yaptı bugün ama 1 tane, kedilerin normalde fazla yavruladığını biliyordum. Neysem bu minnoşla biraz daha ilgileniyim sizde yorumlarınızı yazın... 😺😺 Kediler ilk doğumda kaç kedi yavruluyor? Cevapla Doğum Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
herooo Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Bazı cinsler ilk kez hamile kaldıklarında sadece 1 kez doğuruyorlar. Karnında şişlik varsa devamı gelecektir. Çok tatlılar maşallah. 1 6 Yorumla _Aѕiмєℓєк_ +1 yıl Karnı şiş değil sanrm sadece 1 tane oldu başkada olmayacak gibi. Teşekkür ederim 🎵😊😊 Yorumla herooo +1 yıl Gözün aydın çok tatlı bir torun oldu :) Yorumla _Aѕiмєℓєк_ +1 yıl Çok teşekkür ederim, evet aileye minnak bir üye katıldı 😊 Yorumla herooo +1 yıl 2 tane mi toplam Yorumla _Aѕiмєℓєк_ +1 yıl Annesi ve 1 yavru 😊 Yorumla herooo +1 yıl Baba yabancıydı o zaman Yorumla
s Kimikio Takip Et Master Yaş: 31 , eic 79% +1 yıl 2 ile 5 arasında değişiyor. Yaklaşık 10 dakika ara ile doğuyorlar diye biliyorum. Çok şirin görünüyorlar :) 2 3 Yorumla _Aѕiмєℓєк_ +1 yıl Teşekkür ederim. 🎵😊 Yorumla s Kimikio +1 yıl Annelerinin adı ne? Çok merak ettim Yorumla _Aѕiмєℓєк_ +1 yıl Badem 😊 Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 316 cevap paylaştı. Karnında şişlik varsa doğurmaya devam edebilir, arkadaşımda öyle olmuş. Çok tatlılar bu arada :)) 1 1 Yorumla _Aѕiмєℓєк_ +1 yıl Teşekkür ederim 🎶😊 Yorumla
Elisaaaa__ Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kediden kediye değişiyor 🤤 bunlar neee😍😍 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bazı cinsler ilk kez hamile kaldıklarında sadece 1 kez doğuruyorlar. Karnında şişlik varsa devamı gelecektir. Çok tatlılar maşallah.
Karnı şiş değil sanrm sadece 1 tane oldu başkada olmayacak gibi. Teşekkür ederim 🎵😊😊
Gözün aydın çok tatlı bir torun oldu :)
Çok teşekkür ederim, evet aileye minnak bir üye katıldı 😊
2 tane mi toplam
Annesi ve 1 yavru 😊
Baba yabancıydı o zaman
2 ile 5 arasında değişiyor. Yaklaşık 10 dakika ara ile doğuyorlar diye biliyorum. Çok şirin görünüyorlar :)
Teşekkür ederim. 🎵😊
Annelerinin adı ne? Çok merak ettim
Badem 😊
Karnında şişlik varsa doğurmaya devam edebilir, arkadaşımda öyle olmuş. Çok tatlılar bu arada :))
Teşekkür ederim 🎶😊
Kediden kediye değişiyor 🤤 bunlar neee😍😍
Yaa çok tatlışlar 4 5 tane yavrularlar genelde
4 diye biliyorum
8-10 rahat çıkarıyorlar
Tiplemelere gel :d