Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar öldü 😔😭
Lütfen ölmesin internette okudum hasta olduğu içinde olabiliyormuş ölmesini istemiyorum lütfen yardım edin daha bugün aldık dert ortağı Dı diğer balık çok üzülüyor delirmiş gibi çırpınıyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Türü japon mu, ki evet mantarlı vede hava yutmuş. Almayın ya yazık ya. Çok besledim besiciliğini yaptım. Yapma. Yazık. Kurtarılmaz da şimdi. Benim akvaryum vardı sattım, fanus halen var ama beslemiyorum.
Evet abim bugün almış ilk günden öldü galiba ne yapacağımı bilmiyorum dibe batmadı ama
Ölür o diğeri de mantarlı o da gider demedi deme, çok yem verdin ya da hava yuttu.
Yok çok vermedik remi diğeri delirdi zaten kocası ölünce off ilk günden öldüler ne yapacağım ben
İlaç var ama o yoktur sende 😔 bazıları ilaca da tepki göstermiyor ölüyor. Yaşadı yaşadı en fazla ev fanus koşullarında 2 yıl yaşarlar. Bizimkiler zıplıyordu yere düşüp ölüyorlardı. 😏😂 Ya hayvanı doğadından koparıyorlar. 😏 Alma bir daha ya hepsi öyle, yardım yap ama alma kedi köpek barınak varsa ya da tabak yap, bul yem dağıt, mama al. Önemli olan illa sahiplenmek değil ki.
Abim almış ben alma diyorum ölüyor çünkü zaten. Babamda tutturmuş papağan alacağım diyip duruyor annemle ben karşıyız zaten ölünce tek benle annem yas tutuyoruz psikolejimin bozuldu iyice babamla abim yüzünden
Alacaksanız siz besleyin de çık işin içinden. Fazla uğrama o odaya. Yazık ya geçenlerde kız kuzen muhabbet besliyor kaçmış. Yakalayamadı. Ya öldü ya biri aldı.
Öldü balık
Ailen fazla akıllı değil o kesin.
Neden öyle dedin şimdi?
Yine alır diyorsun ağzınla 😏
Papağan aşır dedim
Alır*
Hava dolmus ve sismis. Ölecek.
Öldü peki bir çaresi var mıydı yaşatmak için havası iner miydi yani of çok geç kaldım zaten ama
Maalesef yoktu. Ama öncesinde bu duruma düşmemesi icin vitaminler vermen gerekirdi.
suyunu tazele soguk su koy
Koydum m al abim eline aldı kalp masajı yapmaya çalışıyor havasız kalacak off galiba öldü
onun tedavisi bundan sonra reçine
Nasılreçine nasıl yapılıyor
yani mumyalama gibi düşüneceksin tatlım. ölmüş ya da yakında ölecek balığın
Ölmüş mü yani nasıl daha demin yüzüyordu ama
yan yatması normal değil, hazırla kendini
Amaaa
aması yok doğa kanunda işleyecek
Gel pisi pisi pisi diye kedi çağır onlara ver bari. Kedi beslemek sevaptır akajssk
Ölmüş olabilir
Ölmüş 😭
Allah rahmet eylesin..
Amin zaten cennettedir.
O yolda 😂
Nasıl bir yol ölmemesi için ne yapmam gerek kalp masajı yaptık, hava verdik, su değiştirdik, dua okuduk.
Elden geleni yapmışsın daha bişey yapamazsın
Ölmüş mü yani mucize olmaz mı
Olabilir neden olmasın umarım ölmez
Ölmüş 😭
Geçmiş ossun 🥺
Balık yan yatıyorsa ölür.
Ölmesin ama
Çok dert anlattığın için hastalandı hayvancağız demi?
Hiç anlatmadım ki daha bu sabah almıştı abim
Öldü mü şimdi?
Abim hava veriyor
Başın sağ olsun
Öldü 😭
😔 üzüldüm
Bende ya gece sabah 4 e kadar iyileştirmeye çalıştık ağladım ama olmadı işte
Ağlama🌷🐟🐠🐟 , sana balık hediye edebilirim ama yolda ölür garibim günahına gireriz 🙃
Yok yok ben istemiyorum yapamıyorlar sonra üzülüyorum çok küçükken köpeğim vardı oda böyle ölmüştü sabaha kadar ağlamıştım annem belki canlanır demişti canlanmadı hala üzülüyorum umarım öbür dünyada görürüm onları.
En sevdiğin hayvan hangisi?
Kedim, köpeğim, kuşum hepsi çok özledim onları.
Karşı Komşumuzun köpeği vardı bir yere gidince bize getirirlerdi onu bile çok özledim.
Ben de kuş besledim bi zamanlar evcil hayvan sorumluluk istiyor.
Evet istiyor bayağı ve annem çok sevmiyor babam, ben, abim seviyoruz ama bende istmeiyorumamrtık ölünce üzülüyorum babam papağan alacağını söylüyor ama almaması söylüyorum ona çünkü ölünce üzülürüm.
Haklısın
Uyuyordur
Yan yatarak mı uyur
Doğru söylemişsin sonsuz bir uykuya daldı öldü 😭
Kabız olmuş olabilir
Nasıl düzelir peki
Geç kalmışsınız, muhtemelen yan yatmadan önce de hareketleri ağırlaşmış, fanusun dibinde takılmıştır bir süre doğru mu
Yok yüzüyordu normal bir ara yüzeye çıktı ikisi birşeyler yaptı bende çocuk yapıyorlar sanıp odadan çıktım geldiğimde yan yatıyordu
Ablacım şaka mısınız siz 😃😃
Hayır ciddiyim gerçekten ölüyor balık abim hava veriyor şimdi makineyle
Geçmiş olsun o balık pek yaşamaz ben çok balık besledim yaşarsa haber et bana da
Tamam inşallah yaşar sabahtan beri hava veriyoruz su değiştiriyoruz yazık diğerinin epsikolejisi bozuldu gece gece
Ölmüş abi ya 😭
Başın sağolsun bacım
Demiştik ama 😄