Kedim olsa onu gezdirsem, fotoğraflarını paylaşsam vs kızlar düşer mi?

Kedim olsa onu gezdirsem, fotoğraflarını paylaşsam vs kızlar düşer mi?

ben 4 yaşındaki kedimi tasmayla gezdiriyordum, kaybolana kadar.
Sırf onun için bisikletime sepet taktırdım ön tarafa kedimi bindiriyordum görenler şaşırıyordu.
yolda giderken durdurup kediyi seviyorlardı yolda giderken arabalardan laf atıyorlardı
ama bu arkadaşın dediği gibi kız düşürmek için gezdirmiyordum tabii zaten kimsenin de düştüğü yok yani konuştuğum 5 kızdan 1 i bile dönüş yapmıyordu. belki zamane gençleri gibi modaya uymuyorum diyedir.
Sırf kız ayarlamak için değil o dilsiz canlarin bir yuvası 'Mutlu sağlıklı olabilmesi için alin sahiplenin eğer birisi için oyuncak arıyorsanız baska bir şey bulun onlar herşeyden önce bir canlı kullanılacak oyuncak degil iste bu yüzden insanlara değil hayvanlara daha çok güveniyorum arkamı döndüğümde geriye dönüp bakacağım beni hiç yargılamadan dinleyen sırtımı dayadigim bir dost. Geceleri kedim ve köpeğimin arasında uyumak öyle huzur verici ki gözümü kırpmadan canımı veririm ve ben onların sahibi değilim hiçbir zaman hiçbir insan sahip olamaz dostu olur düşmanlara da Allah'a havale ediyorum konumuza dönersek onlari kendi pis oyunlarınıza alet etmeyin lütfen.
Kediler Başka ne işe yarar zaten
Kanka ne taktınız kız mevzusuna ya kadshkjlas
Şey aklıma geldi, küçüklüğüm çok tatlıymış benim, altın sarısı saçlarım falan üff
Amcam alırmış beni götürüp gezdirirmiş gezdirmeyi sevdiğinden değil kızlar durdurup beni sevdiğinden dolayı aslkjdhlaskjfas
Cevap
80Cevap
Paran olsa bakarlar
Ben düşerim yani ama yapma bence çünkü bu sen değilsn o kediyi sevdiğin icin sahiplenmiyn başkaları icin benim hayvansever erkekleri zarfim var kedi köpek hayvan seven insan çok romantik oluyor kisaca ask romantik degilmi ama kendin ol herkesin ilgisi farkli benim gibiler hayvanlari bazıları anime bazıları müzik felan herkesin kendi hayatı var
Kedi sevdiğim kadar kadınlar beni sevseydi 40 harem dolusu kadınım olurdu... 😂😂😂 Geçiniz bunları kadınlar kedi sevenlerden tiksinir kaplan boğanlara bayılır... 😊😊😊 Kadınların dünyasında şefkatli erkek gereksizdir, zalim erkek havalıdır... Black Pilli öğrenelim gerçekleri görelim...
😁😀😃😂 ne saçma sapan bir düşünce Allah akıl fikir versin.
Senin gibiler yuzunden ortalik aç sefil kedi kaynıyor. Bu kadar bencil olmayin ya cükünüz ugruna canlıları oyuncak etmeyin. Kız bakınca veya Kız peşinde koşmaktan vazgecince ne olacak o kedi düşündün mü? Ona birinizden birisi ölene kadar bakabilecek misin?
Aynen yazık hayvanlara
Niye böyle şeylere başvuruyorsunuz ki? Bırak seni tanımak isteyen kız kendi tanısın. Bırak sen merak edil. Senin neyi sevdiğini biraz da kızlar merak etsin. Niye böyle beğendirme çabası içindesiniz ki?
bro kedi olmadanda düşürürsün hayvanı kötü emellerine alet etme hala kız düşüremem kaygısındasın tipin yoksa paran paran yosa çenen kardeşim herkes yolunda... devam hayvanları suistimal etmeden
Hayvanlar neden sokaklara ormanlara terkediliyor elden ele oyuncak oluyor iste cevabi ! Yazık. Soyunuz tukensin inşallah!
50% ihtimal ile evet
ama bu sadece biraz tipi olan erkekler için gecerli, tipsizsen kedide kurtarmaz
sırf kız tavlamak için kedi sahiplenirsen o kediye yazık olur. ayrıca böyle bi şey yok yani hiçbir kız kedin var diye sana bakmaz :D kedi seviyosa kediye bakar geçer.
Birincisi böyle bir amaç için hiç bir zaman hiç bir canlıyı araç olarak kullanma. İkincisi 6 tane kedim var böyle bi avantaj zaten sağlamıyorlar. Yiyip içip sıçıp yatıyolar evde
belki biri aciyip sahiplenme dusuncesine girer ve seni sahiplenir bilemezsin. sence boyle bisey mumkun mu ya, kedi sahiplenmek anca bir hayvana bakmanin kattigi tecrubeyle, kadinlarla iliskini olumlu yonde etkileyebilir. hicbir kiz kedin var diye senle cikmicak
reiz, kiz dusurmen icin 3 seyden biri sende olmasi lazim
1 para
2 vücut
3 dil
bunlardan herhangi biri olursa, dunya altin tepside onune serilir
Tipin olsa kediye ihtiyacın olmazdı zaten boşuna kedi alma ve böyle şeyler için kullanma m0l
Kız tavlamak tiple olmaz lafla olur
@theromanticmachine sen kendinden çirkin bir kıza iyi laf yapıyo diye tav olur musun knk
Recep ivedik gibi killi adam en guzel laf yapan olsn nah bakarm iy hiç sevmem killi borza
@littleghost kadınların çoğu hep ne olcak bu benim keko sevdam yaa diyip hiçbir vasfı olmayan erkeklerle oldu bugüne kadar. saf sevgi, yakışıklılık ayaklarına yatmayın boşuna. parası olsa recep ivediğe bile verirsin
Nah Giderm de saf erkekte cok imam cahil olmaz beya
@littleghost sen gider misin bilmem ama para konusunda haklı para ile elde edilemeyecek kadın çok nadir
Resimdeki gibi ol kediye gerek yok ama gene bir kedi sahiplen kedi candır😍
Kız için değil kedi için
Hayvanları insanlarla iletişime geçmek için kullanıcaksan sana yazık kardeşim dahada bişey demiyorum...
Kessinlikle katılıyorum
Sırf kızlar düşsün diye mi kedi beslemek istiyorsun? Bu davranışına düşse düşse aciz kızlar düşer.
Yılların taktiğidir ya küçük çocuk ya da evcil hayvan hem erkekler hemde kızlar bunları sevme bahanesiyle karşı cinse yanaşır muhabbet açarlar 😎
Daha çok kız sana bakar mı bilmem ama kız baksın diye kedi sahipleneceksen hiç sahiplenme. Hayvan sahiplenmek böyle bir şey değil.
Kız olsam seninde köpeğin olsa ilk snaa gelirim kedi ne mk popiş kadar şey köpektekide keser sapı gibi bu yüzden köpekten yanayım
Kari kiz icin kedi ya ya kopek alma. Onoarin duygusuyla oynucak kadar mi azdin kudurdun. Bu kafadaki adama tabi bakmazlar.
Pomerian boo o konuda çok başarılı 🤗 Bu girişim ile listesini kabartan bizzat bir arkadaşa sahibim maalesef :)
Önce kedilerin bakımı hakkında detaylı bilgi edin. Zor gelirse ve kediyi sokağa atarsan daha fazla kız senden nefret eder.
Kedin olsa ne olurdu bilemem de özgüvenin olsa kesinlikle şu an düşen kızdan daha fazla kız düşerdi.
gec bunlari is paraya bakar parasi olan avrupa vatandaslari dm
ben de yedim sklerini
avrupnin fayisesiyim
kediyle ne alakası varr? sevicek kız zekana veya görünğşğne düşer 🦧
Gereksiz şeylere Yorma kafanı bakan her türlü bakar bakmayan yol alir
He bakar aynen düşer. Saçmalamayın, kediyi sever ve giderler.
kediyi bilmem ama köpeği olanlara çok kız bakıyor
Ayyyyyy düştüm ya 😅sana değil yere 😂😂😂😂çok saçma 🤣
Kedi değil de köpek ile daha garanti 😀 özellıkle çok ufak yavru köpekler
Ne beyinsiz bir şeysin ya baksada tekmeyi basar iki güne
Olm erkeklik ne hale gelmiş kızları imkansız gibi hayallerde yaşamayin bu kadar ne bu kıtlık ya
Bu fotoğraf da ki adam gibiysen karıncayla fotoğraf paylaşsan düşerler
Kızlar tipe ve paraya bakıyor kardeş bunlar varsa kediye gerek yok
Düşmez knk 6 kedim var benim bir etkisi oldugunu sanmıyorum.
İnan bana benim köpeğim var
Bakmak istemeyen kız bakmıyor özellikle Türk kızları
ıyy o çelimsiz vücuduna tabi kimse bakmaz
max Türk erkeği anca senin gibi işte
zeka tip be saygı 0
sen benden daha iyisini göremezsin bile bir maymunun yapacağı yorum benim umrumda olmaz
bu karakterle sana anan bile bakmaz
annende àptalmışki senin gibi gérizekalıyı çıkarmış
olmayan beyniyle anca bu kadar üretiyor işte
kimin kudurduğu belli anan evde turşunu kursun yüzüne bakan bile olmaz sap seni
anca engellersin zaten tartışacak beynin bile yok çünkü
sen kızları eleştirirken iyiydi noldu tipine laf edince mi battı üzgünüm gerçekler acıtır hayvan bile bakmaz yüzüne
senin aksine benim değerimi kimse belirlemiyor ama sen tam bi ezik olduğun için seninkini belirler satsan satılmazsın o kadar kötü mal
zekadan bahsedecek en son kişisin çünkü sende zerresi yok bu yaşa nasıl geldin şans valla
bebeği olan favori ama bebek gezdirenler daha çok prim kasıyor. 😂
maalesef öyle kızlar genelde kedi köpek gezdiren erkeklere ilgi gösteriyorlar çoğunlukla
kanka simdi bakmıyorlarsa Ejderhan olsa dahi bakmazlar.
Kedim var diye evde randevulu çalışıyorum. Kızlardan oluşan bir kuyruk var evde. Yap yap bitmiyor, kedili kızlar geliyor. Benim kedi erkek oda halleniyor yan odada. Kesin kedi al şimdi.
Sen kedinden daha yakışıklısın ama sevap olsun diye kediyi de al yanına gezdir
Bana neden kedisiz düşüyorlar biktim artik bakmalarindan
Bu devirde zengin değilsen 100 kedin olsa bakmaz kızlar. Geç bunları...
Kedi şart değil, kız görünce miyavlarsan sana da bakarlar 😂
Yuh ya hayvanı pis işlerine alet etme zihniyete bak ya
Eğer fotoğrafta ki sensen kedin olmasına gerek yok bakmaları için.
Şu saçma soruya şu kadar cevap geldi ya bişey demiyorum :)
Ben manite kedisiyle ne kadar eğlendiğini gördüğümde aşık oldum
Çok sarılıyolardı birbirlerine hoşuma gitti çok sevecen biri olduğunu düşündüm
Kızlar için sahipleneceksen hiç sahiplenme daha iyidir
resimdeki kişi olsan sana yürümiycek kız çok azdır kediyle alakalı değil tipe bakıyolar kızlar
Ne yürümesi. Kızlar depar atar :)
Ben bi kız olarak hayır diyorum ama mesela bi sokak kedisini beslesen düşülür. Eniştenize de bu yüzden aşık oldum. Tabi platonik olmam dışında bi sorun yok
ahahahha platon seni
hı hı
al al sevaptır hem bakabilir olumlu bir intiba olur
Kızları başına toplayabilirsin ama kızları etkileyip çakacak olan sensin
Kadınlar bebekli adamlara da çok ilgi duyarlar istersen çocuk yap knk
Bence hayır şahsen eski flörtüm sürekli kedisini paylaştığı için soğumuştum
Yok abi işe yaramaz biz daha çok sokaktakikeri seviyok rastgele
beleşçi seni 🤣
paran varsa gerisi hikaye, kel, şişko, kısa ol. farketmez.
bu sözde romantikler sadece paraya düşer.
denenmiş ve ispatlanmıştır
Abi yapmayın şöyle şeyler ksksjdsnsj sende pitbull doberman gezdiren kekolar gibi kedi gezdir kdjdjsjs
Resimdeki erkek kadar bomba gibiysen kediye bile bakmazlar, sana bakarlar.
Ben dahi🤣
Yoksa, sadece kedi ilgi alır:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?