Merhaba arkadaşlar. Ben evde köpek bakmak istiyorum rottweiler düşünüyorum. Evde beslenir mi?
Ya da başka önerebileceğiniz bir cins var mı? hem oyuncu hem koruyucu bir köpek olmasını istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar. Ben evde köpek bakmak istiyorum rottweiler düşünüyorum. Evde beslenir mi?
Ya da başka önerebileceğiniz bir cins var mı? hem oyuncu hem koruyucu bir köpek olmasını istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Ev ortaminda tuy dökmeyen kucuk ve kokmayan maltes yorkshire terrierler var 2 si farkli cins. Benim yorkshire im var 5 yasinda allah col daha uzun omur versin. Ondan alabilirsin. Haftada 1 ya da 2 haftada 1 yikarsin tuy bakimini yaparsın kendisini kasirken dokmedigi surece tuyu dokupmez ve kokmaz fazpa oyuncudur. Afacanlardir. Oyun oynatir ve gezdirirsen sana tapar. Birde egitimini verdin mi tadindan yenmes benimki benim her sabah uyandirma servisim suratimi ilk o oper. Sonra boynunu opturur. 10 sk yatar sevdirir. Sonra gune baslariz. Hayattaki en degerli varligim
Merhaba 1 köpeğim, 1 kedim ve 2 tane hamsterım var. Okumayı yazmayı öğrendikten sonra soluğu bilgisayarın başında köpek cinsleri bakarak aldım. 8. sınıf bittiği zaman köpek aldım. Şöyle ki rottweiler cinsi ev için uygun değil. Çok fazla havlar ve enerjisini atması gerekir. Ben de çok severim o cinsi ama bahçeli ve büyük bir evin olmadıktan sonra o hayvana eziyet olacaktır. Büyük ırk yerine küçük veya orta ırk öneririm sana. King charles spainel bakması kolay bir köpek ama koruyucu değil. Fransız buldoğu da tavsiye etmem çünkü enerjik bir köpek. Apartman için uygun değil, veterinere söyledim apartmanda beslemen zor olur dedi. Benim köpeğim pekinese cinsi. Normal pekinese ler çok havlıyor ve herkesi ısırıyor. Ama benim köpeğim kavga olduğu zaman bile kavga edenlerin yanına gidip kuyruk sallıyor. Ve bu cins tüy döküyor, yaza girerken ve sonbahara girerken tıraş ettirirsen rahatlarsın. Kışın çok tüy döküyor. İlk defa köpek bakacaksan bu cinsi de önermem. Terrier öneriyor ilk başta herkes ama terrier de önermem. Havlama huyu var ve zıplama huyları. Havlayıp başkalarını rahatsız edebilir, ama tüy dökmeyen bir köpek. Pug alabilirsin ama diyetine dikkat etmelisin. Puglar yaşlanınca özellikle şişkolaşıyorlar, salya akması başlıyor. Ve burun kuruluğu oluyor bu köpeklerde genellikle. Yürüyüşüne dikkat ettirmen gerekiyor, bu her köpek için böyle aslında. Ama bu cins kilo almaya müsait bir cins. Yorkshire cinsi var. Bunun teachup denileni hiç büyümüyor, 1 avuç kalıyor. Asla havlama huyu yok bu köpeğin ve elinde telefon taşır gibi olursun. Kapı zili çaldığı zaman korkudan altına çişini yapar. Ama yıkasan da kokusu gitmiyor. Kokan bir cins. Sana şivava önerebilirim. Benim arkadaşımın vardı, uzun yıllar ben baktım. Köpek sesi duyduğu anda havlar cevap verir. Ama eğitilmesi çok kolay bir köpektir. Tuvalet eğitimini kolay öğrenir, çok hırçın bir köpek değildir, kavga sevmez ayırmaya çalışır. (hepsi kavga ayırmıyor olabilir tabii istisnalar var). Bu cinsin de teachup var ama normal alırsan istediğin gibi olur. Teachuplar daha bebek gibi sürkeli elde oluyor.
Kısaca pug ve şivavaya olumlu bakabilirsin diye düşünüyorum. Aklında olan cinsler olursa mutlaka sor bana ona göre anlatayım
Cevap
6Cevap
evde beslemen için yavruyken bakma başlaman gerek, yavruylen sahiplendiğin sürece her cinsi evde bakabilirsin.
Her zaman evde hayvan beslenmesine karşıyım
Köy olsa anlarım şehir olsa evin müsait bahçesi varsa gene anlarım ama bu kezde şerefsizler çalıyor köpekleri
Evde bak desem belir ya da belirsiz saatler de havlaması varya of diyim saaa
Hepsi birbirinden tatlı
Rotwiler, husky, gibi köpekler ev bakımında inatçı olabiliyorlar ev için bir köpek istiyorsan pug ya da golden alabilirsin
Beslenir. Bütçen ne durumda çok yemek yerler onlar
Bütçe sıkıntı değil. Eğitimi nasıldır bilginiz var mı? Çok havlar mı?
Valla hem kedim var hem köpeğim gayette beslenir ama dışi köpek al erkek zor eğitiliyor
İlgi isterse havlar. Bazen seni sabahın 5 inde kaldırıp onu gezmeye çıkarmanı bile isteyebilir
O egitmene bağlı ama
Peki günde 2 defa çıkarsam yeterli gelir mi evde yalnız kalabilir mi
Ewt yeterli ve ewt yanlız kalabilir ama ilk başlarda değil tabiki ve yavruyken al
@hyllrylnold kedinizle hiç yolculuğa çıktınız mı?
Kedim yeni geldi annesinden yeni ayrılmış Büyük kediler saldiriyormus bizde eve aldik
@hyllrylnold çok teşekkürler
Anlıyorum
Rica ederim
doberman al bence
Dişi köpek al erkek zor eğitiliyor
Hem kedim var hem köpeğim
Peki kısırlaştırmak gerekiyor mu dişiyi asla bilmiyorım o yüzden soruyorum
Ben gerek duymadım ama yeni yonetmelik zorunlu kıldı galiba
Anladım teşekkürler
Rica ederim istersen özelden mesaj at sana merak ettiğin her şeyi. Anlatirim
Girme o topa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?