12 kişinin yaralanmasına sebep olan saldırı akıllara tekrar "Başı boş köpekler sorun mu?" sorusunu getirdi. Sizce nasıl çözülür?

12 kişinin yaralanmasına sebep olan saldırı akıllara tekrar "Başı boş köpekler sorun mu?" sorusunu getirdi. Sizce nasıl çözülür?
Başı Boş Köpekler Sorun Nedeni Devletin Sorumsuz Halkın Vatandaşın da Hayvanı Ölüme terk etmesinden dolayı ne olur Sanki Yiyecek verseniz bi kap su Koysaniz önüne Birde Hayvanlara Şiddet Uygulan Şeref Yoksunlari Var Bunlar görülmez Yok köpek şunu öldürdü yok bunu parçaladı Hayvan nasıl yaşarsa öyle olur Eğer ki Sevgi İlgi görürse Emin olun ki İnsanlara Çok Güzel Dost olur Şimdi Masum insanlara da saldırıyor Durumuna gelirsem işte O Zalimlerin Umursamazligi yüzünden hayvan da psikoloji bozuluyor Örnek bi insani Ölüme terk edin bakalım yiyecek içecek vermeyin yetme di zulüm edin ne olur o insan da Psikolojisi bozulur saldırgan olur Bu sonuç biz insanlık da bitiyor
Maalesef bu durumdan hem köpekler hem insanlar zarar görüyor. :(
@ballı_çörek1 Ah O Şeref yoksunu İnsan Demeye bile Söz varmıyor Şu Masum Canlılara eziyet ederek Ne hale getiriyorlar sokakta Görüyorum Köpekler de kediler de Çöpten yiyecek arıyor Allah bildiği yapsın böyle insanlığın Aslında ne yapacak sin biliyor musun bu eziyet edenlere aynı şekilde çöpten yedirecek sin yemiyoru herifin kapasuna tekmeyi at ye lan it diyecen
Saldırıya uğrayan insanlar ama sizin gibi kafadan sorunlu ruh hastaları bu uyuz yaratıkları savunmak için yine insanları yani kendi türünüzü suçluyorsunuz. Bir de hayvan sevmeyen insan sevmez diye edebiyat yapıyorsunuz yersek. Bir insan yüz köpekten çok daha değerlidir bunu o kalın kafanıza sokun.
@ballı_çörek1 Şu İnsan Görünümlu İğrenç Şeref (siz Mahluk olan @ANARSIK Adlı İt oğlu nun Yorumunu Kaldırıp Engel basabilir misiniz elime geçse gebertirim bunu Bu ne biçim Çirkin yorum be ruh hastası önde gideni sen ve senin gibiler ağır işkenceyle canlarıniz alınsa böyle Düşman insan görünümlu pisklerin çok Güzel olur o masumlara kurban ol it
Haber doğru mu bilemem ama sokak hayvanları büyük sorun birileri bunlara kuduz verip verip salsa çıkacak karışıklığı sen düşün potansiyel biyolojik silah hayvan edinme ve sokağa atılma olaylarına daha sert önlemler alınmalı sokaklardaki hayvanlar toplanıp merkezlere yerleştirilmeli belli bir süre hayvan nüfusları sıkıca takip edilmeli ki belli bi düzeyde tutulsun
Çiftlik hayvanlarının çoğaltılması için bisey yapmıyor kimse onda bile dışarıya bagimli hale geldik de sokak hayvanı konusunda sıkıntımız yok maşallah bu gidişle Çinliler gibi sokakta ne bulsak yicez o zaman çözülecek bu sorun
Tabiki sorun başıboş her şey gibi buda sorun. Nefret ediyorum insana tehdit oluşturan herşeyden. Hayvansever aşırılığı yapacaklar şimdiden söylüyorum boşa yormayın kendinizi. O kadar da masum değil bu köpekler özellikle geceleri canavar oluyorlar. Toplatılmalı barınaklarda yaşamalı bunlar.
harbiden gece niye oyle oluyolar
Bilmiyorum hepsini öldüresim geliyor
bence sorun. her semt aynı değil. bazı yerlerde köpekler iyi beslendiği için çok uyumlu ama çoğu yerde öyle değiller ve dışarı çıkmak yalnız yürümem filan zor oluyor
Cevap
38Cevap
Ben köpekleri seviyorum. bugüne kadar sorun yaşamadım. sorun insanlarda
Benimde baldırı mı ısırdı.. binadaki ler beni kopekler sezgisel hayvan dır kimbilşr ne kötü bir adamsın dediler... döndüm gittim sağlık ocagına... bilmiyorlar ki sntiyede onlarca kedi kopek kus tilki bile var besledimi...
Bahçem var yıllardır böyle saldırgan bahçeyi koruyacak köpek yetistiremedim. O hayvanın doğası bu herkesin sevmesi için değil köpek bulunduğu alanı korumak için bakılır.
oyun istiyorlardı yanlışlıkla dişleri değmiş kesin biri köpeğe küfür etti yoksa bişey yapmazlar bende feministim ordan biliyorum yani kahvaltıda köpek bku yiyorum
Bu bir sorun ve bu konuya bir çözüm getirilmedi hala.
Kaç kişi kaş çocuk saldırıya uğradı konu böyle sorunlu halde kaldı.
Oyun oynamak istemiş gibi duruyor. Dün bir köpek beni 2 km takip ederek oyun oynamak istemişti. Bazıları gerçekten çok insan canlısı duruyor. :D
Hayvan hsklsrını savunduklarını zanneden bazı uç gruplar neredeler. Büyük ihtimal ile köğeği haklı bulurlar gerçi.
Hepsini sahiplendiremez veya barınaklara tıkamayız. Bu sorunu çözmek istiyorsanız en iyi seçenek itlaf. Kısırlaştırmak falan hikaye yani.
Bence köpeği bir şekilde korkutmuslardir. Siradan bir köpek o kalabalikta 12 kisiye durduk yere saldirmaz diye düşünüyorum. Tabi daha iyi bilenler vardır mutlaka.
Gayet sorun. Bende hayvanseverim ama kontrolsüz çoğalıyorlar ve aç kaldıkları inde doğal olarak saldırganlaşıyorlar buna derhal el atılmalı.
Belediyeler ne halt yiyor barınak açsınsınlar anca toplarıp öldürürler başka bir halt yapabildikleri yok
Toplayıp öldüren hangi belediye?
başıboş kedi ve köpekler sorundur. sorun değil diyen de sorunlu tiplerdir uzak durun tartışmaya bile girmeyin.
olum biri d etutup boynunu kiramamismi vay be 🤣🤣🤣hicmi taş odun yokmus
Bu konuda Jahrein-Efe Aydal-Erlik üçlüsünü destekliyorum.
12 kişi nasıl yaralanıyor lan köpek değil ejderha falandır o
Ejderya olabilir
Niye kimse köpeği etkisiz hale getirmemiş ki ayrıca birçok üniversite de bu şekilde bissürü köpek var ve fakültede köpeklerin olmaması lazım çünkü böyle saldırma durumları oluyor.
Çok büyük sorun, Yıldız Tilbe saldırgan köpekler uyutulmalı dediği zaman linç ettiler.
hayvanseverler toz kondurmuyor ama kesinlikle sorun insanların mezuniyet günü cehenneme döndü
Üstüne yürüyün köpeğin olsun bitsin kaçarsaniz yaralar
12 kişi yaralanırken o köpeği kimse mi durdurmamış insanalr iç içe oturuyorlar o törenlerde biri mi etkisiz hale getirmemiş?
İşte bu 🙂 Yalan haber bu kadar olur..
köpek sorun değil insan sorun çıkarıyor. Sen o köpeklere bakmaz ilgilenmez aç susuz bırakıp sokağa salarsan ve hayvanlara zarar verip darp edersen tabi ki böyle olayların olması çok normal
Hemde İzmir de... Ama kimse belediyeyi suçlamamış...
korkulucak bişey yok köpekler açtı saldırdı başka bi sebebi yok
aşılı degilse sorundur. ama sakin ve saldırgan degilse zaten saldırmaz
Saldırı olursa yapıştır tekmeyi boğazına nasıl kaçıyor puşt
Tek köpek ve on iki kişi mi? Gerçekse bile bir Allah'ın kulu durdurmaya çalışmamış mı?
gelişmemiş ülkelerin sorunu
Kopek sevmem insan da sevmem iyi olmus umarım gbrlrler
Yurt dışında sokakta ne kedi ne köpek var
Sakın hayvanseverler duymasın
Benim zamanımda da çok vardı sonunda felaket işte
başıboş olan köpekler değil biziz
sorun ben bisikletle gezemiyorum. öldursem suc
Köpekler sorun değil, insanlar sorun
😃😃😃 çok komik bir durum
devletin bunları toplayıp barınağa koyması lazım.
Sorundur evet
İnanamıyorum bu gerçek mi yaa 😱
Yalan haber mk ya bir köpek 12 kişiyi nasıl yaralasın...
kısırlaştırıp barınakları artırarak
Hayvanlardan. nefret ediyorum
Köpeğe bak be seri katil mübarek
İyi olmuş çok hayvansever onlar. Sevsinler bol bol
o nasıl bir köpekmiş
köpektaparlar şimdi buray basar!
Büyük sorun
Oha.
Cok basi bos kopek var artik fobim oldu
Sorun bence.
Kotu olms la
Kesinlikle sorun
Sorun tabii ki
Nasıl olmuş o olay
Sorun
İnandırıcı değil
E tabi ki sorun
Evet sorunlar
Sorun
Sorun insanlar 🙂
Aynen ya senden akıllı hayvanların olduğu dünyada senin yerin yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?