Sokaklarda ki canlar bizi bekliyorlar. Sende bugün sokaklara mama ve su koyar mısın. Hemen hepsi geliyor görünce ve hepsi çok aççç..
#nirhamm🔴🟢🔴🟢
#yaz 🟢🔴🟢🔴

Sokaklarda ki canlar bizi bekliyorlar. Sende bugün sokaklara mama ve su koyar mısın. Hemen hepsi geliyor görünce ve hepsi çok aççç..
#nirhamm🔴🟢🔴🟢
#yaz 🟢🔴🟢🔴
Evet koyuyorum. Hatta arkadaşlarımla bir ara o sevimliler için mama kapları yapmıştım ve bazı kişiler onları kırmıştı. Tıpkı su dolu mama kapılarına tekme atmaları gibi.
Almanya'da sokakta bir tane hayvan yok ki kedi köpek hepsi sahipli
Yazık gerçekten hangi birine yetişecegiz
Selam gadası 🙃
Elimden geldiğince yapmaya gayret ediyorum.
Cevap
15Cevap
Evet koyuyorum düzenli yaparım
Sekse ara verip. Biz her hafta 15 kg mama alıp dağıtıyoruz abla. :D
yanında ve arabada mama taşıyorum, köpeklere de su vermek için aşağıya kap götürüyorum, eğer üşenmezsem😪
Evet hem sokağa hem bahçeye canlarım benim hepsi🥹🥹🥹
Nerede bir hayvan görsem, arabamı sağa çeker bagajındaki mamadan koyarım.
Bu konuda çok duyarlı bir adamım. Evde herhangi bir canlı beslemiyorum ama sokak hayvanları için mama ve su kabım her daim mevcut.
Burada sahipsiz hayvan yok şükür, olsa ihmal etmezdim
Oglumun mamalarindan koyarim arada
@nirhamm her gun duzenli bu soruyu sormanin sebebi bi farkındalık yaratmak mi
Hayvanları görmemezlikten gelsinler istemiyorum. Hepsi aç ve susuz onlar için çok uğraşıyorum. İstiyorum ki gören olursa belki aklına iyilik yapmaları gelir.. O kadar cana bakıyorum, ne olmasam bir kap su vermezler çünkü burada pek hstvsn seven yok.. Hepsine bakacak yeteri kadar durumum yok. Ama işte.. Ne bulursam veriyorum, istiyorum ki hepimiz iyilik yapalım hayvanlara 🌺🌺🌺🌺
Bazen ben onlari goruyorum bide benim ogluma bakiyorm kocaman sariliyorm ufafik sevgi icin can atiyolar seviyorum bazen markete girip salam alıyorum bazende benimkinin mamasindan dokuyorum. Bi kez saha hayran oldum sana. Cok duyarlisin. Senden her yere lazim youtube kanallari var aslinda iletisim kurmaya calisalim istersen ya da bazi kurumlar. Bu konuda belki destek verirler ya da belediyeler.
Yazdigini anlayabildim nirhamm sorun yok
Atarsin kanalını bi bakmak isterim. Ayriyetten boyle mama yardimi yapan bazi kurum kuruluslar var onlar icin dedim
Kanalini ve tiktok adinii atarmisin merak ettim burdan olmasa bile ozelden
Nasil bi yerde bakiyosun ki yuzuyolar falan
@nirhamm nedrn susuyosun boylr dedigimde
Evet, çok dikkat ediyorum bu duruma.
Mama her zaman olmasada su kaplarini dolduruyorum.
Her gün su ve mama veriyorum
koymak gerekli en azından su
Evet benim çetem var 😂 Keyifli günler..
bahçeme koyuyorum
Onlar benim canlarım hergün besliyorum
Elimden geldiğince
Evet
Evet koyuyorum
istinasız her gün..
Evet koyuyorum
Yok ya koymuyorum
Koyuyorum