Gördüğünüz bu veletlerin annelerini araba çarpmış. Bunları da aldım şimdilik bende büyünce sahiplendirecem. Siz ne yapıyorsunuz anneleri olmayan veletleri.
#nirhamm😍😍😍😍
#yaz 🥰🥰🥰

Gördüğünüz bu veletlerin annelerini araba çarpmış. Bunları da aldım şimdilik bende büyünce sahiplendirecem. Siz ne yapıyorsunuz anneleri olmayan veletleri.
#nirhamm😍😍😍😍
#yaz 🥰🥰🥰
Ben bu tip kedileri genelde bizim bahçeye alıyorum orada bir sürü kedi var zaten insanlar bakıyor aç kalmıyorlar ayrı konu maksat sokak köpeklerinden korunacak yerleri olsun yeter
Allah senden razı olsun bizim evin orada caminin bahçesinde var 2 tane yavru herkes ilgileniyor özellikle camiye kuran kursuna gelen çocuklarin her biri birşeyler getiriyor seviyorlar bu da beni mutlu ediyor
Selam gadası 🙃
Seni bu konuda takdir ediyorum. Elinden gelenin fazlasını yapıyorsun. Herkes sen gibi bu ponciklere sahip çıksa her şey daha güzel olur.
Bizimkilerin hepsinin annesi var extra bir yavru olursa burdaki anneler onada bakar
Cevap
13Cevap
Mama veriyorum
Bi biberon al eczaneden ılık sütle besle ama az kaliteli süt al yoksa çocuklar ishal olur onun dışında her zaman göz önünde bulundur büyük kediler onları boğmak öldürmek isterler bide arada sırada bi mutfak bezini ıslatıp sırayla hepsini sil mama olarak sa süt dışında bebek maması alıp sütle akışkan hale getirip verebilirsin bu ceviz kafalara arada sırada haşlanmış tavuk suyu ağızlarını tatlandırır
Valla benim ölen kedim annesi yoktu çok aradım annesini ama bulamayınca baktım büyüttüm sonra da işte öldü ☹️☹️
Yalnız bu veletlerin anneleri nasıl bir kedi ki 6 tane birden yavrulamis.
Bizde 4 tane var biberonla besliyoruz
Biberonla besliyorsun süte ama bir şey ekliyorduk vetenire sor söyler
toplayıp toplayıp goturuyon sende ha .
deepfreze koyup yemeklere mangallık mı ayırıyorun ?
bunların haslaması ıyı olur ama kucuk ya taze.
içine sogan biberde atacan kı bıber kırmızı olacak kapya cinsinden o zaman daha lezztli oluyor . yummmy !!!
bak ben soğanlı biberli yapayım dene harika oluyor.
Ne kahvesi sarap ya da bira
Eve alıp yetişririp hayatı öğretiyorum. 2 tanesini sanayiye verdim. Öbür ikiside garsonluk yapıyor. Mama paraları çıksın en azından.
önce veterinere kontroller vs sonra bakabilecek isem bakarım ama barınak ya da sahiplendirme
elimizden geldikce besleyip saglıklı tutmaya calısıyorum
bişi yapmıyorum başının çaresine bakar o hayvan sonuçta
Biberonla ama normal süt olmuyormuş ya da içine bir şey ekleniyormuş.
Besliyorum elden geldiği kadar
Aaaaaağ❤
Bir tanesini ben alsam? : (
Benimle öyle takılıyorlar.
Hayvan barinagina goturup veriyorum
Besliyorum
Bir tane var bendede boynumda mırlıyor
Barınağa götürüyorum ben
Eve alıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?