Evcil Hayvanlar Çay ekmekle kahvaltı yapan maymun sizden iyi mi yaşıyor? ballı_çörek1 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Maymunun çaya ekmek batırıp yemesi birkaç gündür çok konuşuldu. Siz mi daha iyi durumdasınız o mu :D? Çay ekmekle kahvaltı yapan maymun sizden iyi mi yaşıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Ardafit67 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 50% +1 yıl Zengin fakir diye insan ayrımı yapılmasından nefret ediyorum ! 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl TBMM deki 600 kişi artı C. Başkanlığı Kabinedekilerin hepsinin vatandaşı görmek istediği hal 0 0 Yorumla
beyazforma Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl :D Valla benden iyi yaşıyor bazen kahvaltıda bir şey bile yemiyorum 0 0 Yorumla
QueenOfTheFate Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Onlar her şeyin en iyisini hak ediyor. 0 0 Yorumla
Aydınlı009 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl bizden mutlu gibi çünkü fatura derdi vs yok miss 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Zengin fakir diye insan ayrımı yapılmasından nefret ediyorum !
TBMM deki 600 kişi artı C. Başkanlığı Kabinedekilerin hepsinin vatandaşı görmek istediği hal
:D Valla benden iyi yaşıyor bazen kahvaltıda bir şey bile yemiyorum
Afiyet olsun aslan parçasına🤣🤣
Ben iyi yaşıyor meymun😔
Onlar her şeyin en iyisini hak ediyor.
bizden mutlu gibi çünkü fatura derdi vs yok miss