Cimcimelerime bakın 💛🥺 Bizim havalandırmaya yuva yapmışlar, annesi yuvada ölüydü. Yavruları aldık, enjektörle kuş maması veriyorum. Yaşamaları için nasıl bakmalıyım? Gün ışığı alan yere mi koymalıyım? Bizimkiler su vermişler. Yavru hiç su içer mi?

Cimcimelerime bakın 💛🥺 Bizim havalandırmaya yuva yapmışlar, annesi yuvada ölüydü. Yavruları aldık, enjektörle kuş maması veriyorum. Yaşamaları için nasıl bakmalıyım? Gün ışığı alan yere mi koymalıyım? Bizimkiler su vermişler. Yavru hiç su içer mi?

Eczaneden bir şırınga edin. Marketten bebe bisküvisi al. Bebe bisküvisini elinle ufala. Yumurta haşla ama iyice haşla, sarısını ayır. Sarısını bebe büskivisinin içine karıştır üzerine çok az kaynamış su dök. Kıvamı kek hamuru gibi olsun. Onu şırınganın içine doldur ve ağızlarına damlat. Güneş alan bir yere de koyma sakın kururlar
Cevap
3Cevap
Lütfen hemen vetenire sor ölmedennnnn
Enjektörle mama verebilirsiniz ve soğuktan ya da rüzgardan koruyun
Bir tanesi bu akşam ölmüş durup dururken 🥺 Odada karanlıkta ılık yerde uyutuyodum. Enjektörle 3 saatte bir besledim teki akşam 5 te hareketliydi 8 de ölmüş 🥺
acılar dolu bu dünyada yaşamalarına gerek var mı?
Hayat her acıya rağmen görülmeye değer. Onlar da denizin berrak maviliğini, doğanın yeşilliğini görmeyi hakediyor 😊
bunu diyen en büyük başarın ne?
Yaşamak. Dünyada gözyaşı da döküyoruz sevdiklerimizi kaybedip, yeri gelince acılar da çekiyoruz ama her canlının içinde yaşama umudu var 😇
mağara döneminde misin? mağarandan çıkınca aslanlar mı yiyecek?
ne için yaşıyorsun? amacın? mesleğin?
Su verme enjektorle mama vermeye devam günde 7 kez
Şırıngayla yumurta çiğ vereceksin yiyecekler
Bunlar ne ya serçe mi
Su ve yemek ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?