Yolda yürürken bir meleke denk geldim. Dedim gel sende, yoksa yolda araba çarpacaktı. Ana yola çıkmadan bu güzellik denk geldi.. Size denk geldi mi? Gelirse de ne yapıyorsunuz onlara yardım ediyor musunuz.
#nirhamm 🟢 🔴 🔵 ⚫
#yaz 🟢 🔴 🟢 🔴

Yolda yürürken bir meleke denk geldim. Dedim gel sende, yoksa yolda araba çarpacaktı. Ana yola çıkmadan bu güzellik denk geldi.. Size denk geldi mi? Gelirse de ne yapıyorsunuz onlara yardım ediyor musunuz.
#nirhamm 🟢 🔴 🔵 ⚫
#yaz 🟢 🔴 🟢 🔴
Bana bol bol geliyor markete yakınsam salam sosis vb şeyler ısmarlıyorum bana yol arkadaşlığı yaptığı için ya da mahallemde hep aynı yerde takılan varsa selam sabah veriyorsam onada markete gidip geldikçe ağzı tatlansın diye yiyecek alırım geçen hafta Didim de tatildeyken sahile kokoreç yemeye gittim bir buçuk ekmek yedim bi baktım köpeğin biri karşıma oturdu bana bakıp ağzından salyalar akıyor bi yarım ısmarladım bide kalan ayranımı yanına koydum yedi valla
Yiaa Çok Sevimli Ama bu 🐶🐕😍 orada olup Sarılmak öpmek çok isterim Rabbim ne güzel yaratıyor sun Şükürler olsun sana 😊 Evet Amasya da Yaşıyorum ben orada hep kedilere denk geliyorum Çorum memleketdeyim şu an burada da kediler var tabiki ama burada köpek biraz daha Görüyorum
Genelde ben araçla yol alırken karşılaşıyorum ve arabayı durdurup bagajda ki mama paketlerinde ki mamaları yediriyorum…
Sularını veren tanıdığım kadınlar var👍🏻👍🏻
Aferin sana 👍🏻👍🏻
Sağ ol 🌺
Sağ ol🌺…
Evet sürekli seviyorum
Cevap
10Cevap
Selam gadası 🙃
Hemde çok kere denk geliyorum. Senin o ponçiği ben alabilirim.
cok guzelmis evet denk gelince alip gidiyorum yavru ise buyutup oyle birakiyorum hatta bir keresinde yavru bir kedi bulup aldim ertesi sabah baktigimda kardeslerise gelmisti😃
😃😃tesekkur ederim sende 🌹
Denk geliyorum. Hatta en son denk geldiğimde bir köpek tarafından kovalanmistim. Hiç bilmediğim bir apartmana girmek zorunda kalmıştım.
buldugunu topluyon sende ha. belki gezınmeye cıktı anası babası vardır alma cocugu
onda da haklısın .
peki bunları alıp alıp napıyon ki?
aklımada gelmedı degıl ha , bunları istif yapıp deepfreeze atıyon sonra yemektemı kullanıyon dıye .
bayagıda et cıkar , sen genelde kediden ziyade köpek topluyon .
senle ihracata mı girsek napsan ? çin endonezya kamboçya ya füme olarak göndrebiliriz , orada tüketimi mevcut.
40 baş birde enikleri dıyorsun . mantıklı aslında. ekmek yedirir bize.
sakatatlarıda değerlendirir mama fabrıkalarına verırdık.
Hahahahahah acayip güldüm ya
az insan , çok huzur.
şu hayvan değer derecene bayılıyorum senin .
:)
Her zaman :) sevmek istesem de yanaşıyorum hemen :)
Tabi veriyorum susuz da bırakmam onları :)
Sizler de öyle 🌹
var burada bi sarı kedi hergün seviyorum keratayı
Denk geliyorum popomu ısırmasınlar diye zor kaçıyorum.
Ben konuşurum gülümserim
Aynen öyle o kadar masum bakıyorlar ki nasil sevmez insan onları
neredeyse her gün..
çoğu zaman onlarla oynamaktan gideceğim yere geç gidiyorum..
Her gün zaman ayırıyorum onlara
Evet onlar için küçük bir beslenme kutusuda taşıyorum
Evet
Evet.
Geliyorum evet
Ya öyle
Evet haliyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?