#nirhamm🔴🔴🔴🔴
#yaz 🔴🔴🔴🔴

Onlar kendini bakar en çok insanlar zarar veriyor hayvanlara doğasıyla oynuyor o verdiğin hazır mamalar bile hayvanın dengesini bozuyor içinde ne var belli değil.
Selam gadası 🙃
Genelde doğa içinde olduğum zaman daha çok dikkat ediyorum. Çünkü normal zamanlarda genelde araba içinde olduğum için pek gözüme çarpan küçük köpek yavruları olmuyor.
Özellikle arabaya binmeden
Hep bakarım, bulursam yardım ederim. Bazen bahçeme getirip tedavi ederim, acsa yemek veririm. Tabii hepsine de yetemiyorum, buna da çok üzülüyorum. Onlar benim canlarım, iyi ki varlar!
Eig için teşekkürler!🤗❤️
Cevap
11Cevap
Pek bakmıyorum ama varsa seviyorum
Evet çok sinir bozucu bir durum , elin Avrupalisi 100 sene önce halletmiş bu sorunu biz hala sokak hayvanları ile uğraşıyoruz
Apartmanın önü kedi evi gibi zaten bir de üremişler kapıyı açıp çıkamıyoruz alıştılar bir de mamaya maow maow maow saldırıyorlar jsksks
Arabanın bagajında her zaman kedi ve köpek mamaları duruyor. Gördükçe veriyorum.
Elimizden geldikçe dikkat ediyoruz etmek zorundayız
Alış verişe gezmeye vs nerede bir kedi köpek görsem arabayı durdurup besliyorum…
Hayır bakmıyorum. Olan kendini belli ediyor zaten. Yaşadığım semtte köpekler free takılıyor ya.
kapıdaki kedilere kuru mama veriyorum nau nau diyorlar, yaş mama alacakmışım.
Evet, dikkat ediyorum.
araca bınerken bakarım altına gırıyorlar
Çevremde sokak köpeği pek yok ama kedi baya fazla.
Mahalle kedilerini besliyorum
Bakıyorum varsa seviyorum :D
Bakarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?