Evcil Hayvanlar Hayvanlara çip ve kimlik zorunlu mu? WalterWhite5052 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bunları yapan var mıZorunluluğu var mıBen kedimi kısırlaştırdıktan sonra yapıcamDanışmak istedim Hayvanlara çip ve kimlik zorunlu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 316 cevap paylaştı. Evet zorunlu. Çip taktırmadan kimlikte vermiyorlar artık. Doğal olarak aşılarda işlenemiyor 0 3 Yorumla WalterWhite5052 +1 yıl Çip kimlik tespiti yapiliyo galiba Başka bi özelliği var mı Yorumla Gökay90 +1 yıl Sokağa atılan hayvanlar için önlem. Kim atmış kimliği bilinmesi için. Yorumla WalterWhite5052 +1 yıl Çok teşekürler Yorumla
Günlerdensalıı Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Ben çip zorunlu diye biliyorum fakat kimlik hakkında bir bilgim yok maalesef. 0 0 Yorumla
Phoenix06 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Evet zorunlu bu yılın sonuna kadar 0 1 Yorumla WalterWhite5052 +1 yıl 2side mi peki Yorumla
SadeceNuray Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hayir bence 0 1 Yorumla WalterWhite5052 +1 yıl Yoksa iyi yaYapmam o zaman Yorumla
TheLastGoodbyee Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl evet zorunlu 0 1 Yorumla WalterWhite5052 +1 yıl 2side mi zorunlu bı süreleri var mı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet zorunlu. Çip taktırmadan kimlikte vermiyorlar artık. Doğal olarak aşılarda işlenemiyor
Çip kimlik tespiti yapiliyo galiba
Başka bi özelliği var mı
Sokağa atılan hayvanlar için önlem. Kim atmış kimliği bilinmesi için.
Çok teşekürler
Ben çip zorunlu diye biliyorum fakat kimlik hakkında bir bilgim yok maalesef.
Evet zorunlu bu yılın sonuna kadar
2side mi peki
Hayir bence
Yoksa iyi ya
Yapmam o zaman
olmalı.
evet zorunlu
2side mi zorunlu bı süreleri var mı