Tam olarak böyle bir kedim var. Yavru daha 1 yaşında bile değil. Bu kediler ilk olarak nasıl beslenmeli yaş mama mı kuru mama mı? Mama tavsiyesi verir misiniz?

Tam olarak böyle bir kedim var. Yavru daha 1 yaşında bile değil. Bu kediler ilk olarak nasıl beslenmeli yaş mama mı kuru mama mı? Mama tavsiyesi verir misiniz?
Kardeşim yaş mama sadece haftada 1 kere verilir ya da 15 günde bir
Alabilirmisin bilmiyorum ama orijen kitten mamalar var ondan ver yaş mama verme sûrekli hem midesi bozulur hemde başka hiç bir şey yemez
Kanka 5 bin lira kedi maması mı olur :D
Kanka yapcak bisey profil resmime baktınmı ,😂
Aynı kediyi aynı mamayla besliyordum daha ucuz nd kitten al
Senin ki canavar olmuş. İlk vukuatımızı da yaşadık :D
Profile resmimi koycam bak simdi
Bak şimdi
ahahah bizimkinin 5 katı ya bu :D :D
Mama sayesinde kardeşim
Bide 10 yıldır besliyorum baya tecrübe var artık o gordun 8 aylık bu arada 😂😂😂
Ya kuru mama yemiyor sandım ben. Önce bi midesini boşalttı kuma. Sonra yedi. Yalnız bu bizimkisi biraz ortalığı karışmayı kurcalamayı seviyor gibi. Oyun oynamak özellikle çok hoşuna gidiyor ama kucağımızda durmuyor
Kardeşim şöyle 2 aylıksa eğer zaten oyuncu 7 8 ayliktan sonra bitiyor o şımarıklar scottish fold oldugu için genetik hastalıkları var zaten yavaşlıyor hantallaşıyorlar
Yaşmama kesinlikle verme her gün yani sık sık verme 15 günde bir ver birde malt macunu al ondan 2 günde bir 2 cm ver fazlası zarar o kusmayı bırakacaktır
Kusmadı sıçtı :D
Normal 😂😂
https://imgyukle.com/i/Vpai6p
Şöyle bi yavru işte
Maşallah ya ne kadar tatlı sen dedigimi yap kardeş bisey olursa yaz yardımcı olurum
Yatılacak çok yer var. Kafesinin içine yumuşak bi minder koyduk orada uyumak yerine kilere geçiyor kilerde dolabın altında uzanıp uyuyor :D
Kardeşim şöyle kediler zaten öyledir
Sen onun sahibi değil
O senin sahibin bunu unutma 😂 istedigi yerde yatar fazlada sevmek için zorlama sadece sen mama su ver senden baskasına gitmez😂 kendini sevdirmek istedigi zaman gelir sevdirir
Zaten kucağıma alıyorum miyavlıyor atlıyor. Sıçtığı zaman ayağına bulaştırdı ufak bi su tuttum ayağına falan temizlemek için bi sıkıntı olmaz değil mi?
Kediler yıkanmaz sadece o sıcma haric yıkama ve bu tuvaleti yapma olayında günlük kuma koy kediyi koklat ve ön patilerini tutarak sen kumu boyle kapatiyormus gibi yap günde bi 5 10 dakika sadece yani o tuvalete girsede girmesede yap
Anladım peki teşekkür ederim dostum bilgiler için :)
Önemli değil kardeşim
Gtünü yerim onun, özel kitten mamalar var onlarla ve haftada 1 kez yaş mama ile beslenmesini destekleyebilirsin aşırı aşırı küçükse süt tozu desteği alabilirsin
Çok küçük ufak bişey ya :) Fotoğraftaki gibi bişey
Güzelliğini yediğim
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?