3-3buçuk haftalık yavrularım var annesi neredeyse iki yaşında hep sokaktaydı evde durmuyor yavrular burda büyüyor annesnden ayırabilir miyim? sokaktaydılar yavrular üzüldüğüm için aldım hemen ama bırakmak istemiyorum iki yavrular
Ben de daha demin yavru kediyi bahçeye aldım. Çünkü annesi bakmıyor diğer kedilerde onu boğmaya çalışıyor. Gözlerinin biri de kapalı ondan dolayı bahçede biraz bakacağım sonra iyileşmeye başlayınca bırakırım. Annesini de almaya çalıştım bahçeye gelmedi
2 3 aya kadar anneyle kalmaları daha doğru aslında, ama eger anneleri biraktiysa alabilirsin. Süt tozu şeklinde paketli takviye gıdalar var onlardan alabilirsin. 1,5 aydan sonra da katı gidalara geçmeye baslayabilirsin yavaş yavaş
Kedi anne sütü tozları var, market veya petshoplardan alabilirsin. Minik kedi biberonu bulabilirsen onunla olur, bulamazsan enjektör ile de verebilirsin
hayvanın sosyal yeteneğinin tam gelişimi ve anne sütüne olan ihtiyacından dolayı minimum 3 aylıkken ayırmalısın da... zaten onlarla temasından dolayı kokun onlara sindiği için bir ihtimal annenin tekrar kabulünde problem olabilir