Millet işi gücü bıraktı kedileri kutsuyo
Niye herkes kedi beslemeye başladı?
Millet işi gücü bıraktı kedileri kutsuyo
Herkes kedi mamaları alıyo lan, noluyo ülkede
Bkz. çek kedi cumhuriyeti
İsteyen kedi besler isteyen jaguar besler. Bu kimseyi ilgilendirmez bu 1. Demek ki seviyorlar besliyorlar yani, hayvan sevmek insan sevmekten daha iyi bu da 2. 😉
Cevap
7Cevap
Bizde de var sdkflşs ölünce yenisini alırız kafasında annemle kardeşim ama ben köpek tercih ederdim.
Kedileri kutsuyo da kahkaha attım dksjskkzne. Çok şekerler ama.
Çok fazla kedi besleyenlerin genelde psikolojileri bozuk oluyor..
Kedi kadar kötü hayvan yoktur efenim insanlar iyilik yapcam diye kedi beslerler önce aç karınlarını doğursunlar.
Off buna ne duyar kasılır var ya
Yüzde 70 i sosyal medyada kasılmak için yapıyor.
Bide ben karşıyım mobilyaların arasında hayvan beslenmesine bildiğin hayvan haklarına aykırı, sözde hayvan severler
Hayvanların doğasını acayip bozuyorlar kedinin dişi fırçalanır mı lan
Hayvan severim ama ev ortamında beslemek bence yanlış.
Kedisi olan çok var ben de fark ettim
İnsanlar stresini atmak için beslemiyorsa bende bişi bilmiyorum
ben kendime bakamıyorun kedi mi alcam bide 😂😂
Hani millet açtı sjdk kendini doyuramayan kedilere nasıl baksın xd
Tamam işte onu diyorum birde yaş mama alıyorlar onlar da 60 tl kedinin her gün yaş mama yediğini düşün bunlar fakir işi değil
Kumu da her ay alınıyor ve o da var bi 100 200 belkii daha fazla
Abartmayın ya. 70 tl lik kum 2 ay gidiyor. Mama biraz pahalı o kadar. Ama ortalama bir mama 2 kilosu 100 felan. Yaş mama da hergün verilmez. Haftada bir paket. O da iyisinden alırsan 10 TL. Aylık nereden baksan 170 tl anca masrafı oluyor. Aşı da 3 ayda bir tekrarlanan var. 200 tl. Bir de yıllık var. Onun dışında bir şeyi de yok
@Sedakaram hepsini geçtim onun sorumluluğu ile uğraşamam
@Sedakaram yemek yemeyi tercih ederim 😂
Bi adam var mesela tanıdığım, kedisi alışmış yaş mamaya başka türlü zor yiyor mama dedi, ben aslında aklımda o adamın kedisi vardı onu baz alaraktan yazdım kızçe yoksa her zaman verilmez yaş maya bende biliyorum
Kedi beslicem
Kuş besle la kedi s.. ıçar eve
Gidim karga besleyim
Benim alerjim var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?