Kediler... Çoğu insan onların nankör olduğunu düşünsede bu sevimli dostlarımız sahiplerine çok bağlıdır. Ayrıca sevimli görüntüleri insanda mıncıklama isteği uyandırıyor. Çok zeki olmaları da cabası. Büyük üstadların birer Tuxedo kedisi sahibi olduğunu biliyor muydunuz? Her şeyden ziyade kedilerin çıkardığı mırmır sesi insanı tedavi etme yeteneğine de sahip. Peki neden Tuxedo kedisi? Çünkü diğerlerinden farklı kafa yapısı ve ağız yapısı vardır. Kafaları basık ve üçgen şeklindedir. ağız ve burunları küçüktür. Maskeli gibi duran suratları asaletine asalet katar. Oldukça asabi, bir o kadarda oyuncu olan Tuxedo'lar sizin için en iyi arkadaştır. Dışarı çıkmayı sevmezler. (Ya da ben onları sokaktan kurtardığım içindir bilemiyorum. ) Sizin hastalandığınızı anlar ve peşinizde koşturur. Dediğinizi anlar. İsimlerini kolay öğrenirler. Biraz yaramazdırlar. Bir hata yaptıklarında ne kadar süre geçsede ne yüzden ona kızdığınızı anlar. Gönlünüzü yapmak için tüm sevimlilikleri yaparlar. Sizi 2-3 saat görmeseler bile sanki çok uzun zamandır görmemiş gibi tepki verir, mırıldanır ve peşinizde dolaşırlar. Suyu pek sevmezler. Yanlışlıkla cırmalasalar bile gelir yaranızı yalarlar. Taranmayı çok severler. Diğer hayvan dostlarla araları çok iyidir. (Balıkla bile). Sözün kısası imkanınız varsa sizde bu sevimli dostlarımıza ev sahipliği yapın :) Hepinize patili günler dilerim :)
oysa nasıl sevimliler :) yavru kedim bazen ortadan kayboluyor :) bir baktım ki dolabın içine girip kapağı kapatmış :) ( kaydırmalı kapaklı dolaplardan)
En İyi Cevaplar