Dışarıya çıkmıştım, günün kârı olarak yavru bir karga buldum💁🏻♀️ gözü şişmiş krem sürdük iyileşicek umarım 🥺 Yarın sabaha kadar Çimin ona abilik yapıcak sonra da annesi babası gelir diye düşünüyoruz
Keşke almasaydın kargaları sevmem zavallı serçelerin ve güvercinlerin yuvasından yavrularını alıp yiyorlar. Bir kere denk geldim bir serçenin gözü önünde yuvasını bozdu yavrularını yere atip gözünü oymaya başladı. Ben Balkondan inene kadar yavruları alıp kaçtı. Yakalayabilsem eğer diri diri yakacaktım o kargayı çünkü o serçenin çaresizce çırpınmasi gözümün önünden gitmiyor. O gün bugün kargalardan nefret ediyorum.
Üzücü olsada doğanın kanunu bu💁🏻♀️ karnını doyurması gerekiyor. Milyonlarca insan da sırf yemek için bir sürü hayvanı sömürüyor. Onlar için de böyle düşünüyor musunuz çok merak ettim
Karga beslemedim ama adada buldugum bir martiyi eve getirip 15 gun bakip iyilestirmistim. Ben almasam olecekti muhtemelen. Hareket bile edemiyordu buldugumda
Karşı komşum senin gibi bir yavru karga buldu ve besliyor. Yakında ucup gider. Ama siringayla özel bir karışım yapıp hayvanin ağzına veriyor. Sen de uygun sekilde bak ki ölmesin.
Zarar vermemen için saldırmışlardır. Bugün tüm gün bizim bahçede dolaştılar hiçbir şey yapmadık, akşamüstü hiçbir karga kalmayınca alıp eve getirdim saldırya maruz kalmadım