Evcil Hayvanlar Hiç hayvan maması tattınız mı? xunixx Takip Et Master Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor Köpek maması falan? Böyle nesquik gibi gözüküyo ya.. sjxhxjdj tabi yemedim de insanın bi bakası gelmiyo değil 😅😆 Hiç hayvan maması tattınız mı? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
SymrnaCityStyle Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 19 gü Evcil Hayvanlar konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayır be, daha neler 😃 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. yemiştim kedi ve köpek maması :D o kadar da kötü değildi tuzlu ve acıydı 1 0 Yorumla
GekoKertenkelesi1903 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Onu da tadalim kus yemi yiyelim kopek mamasi yiyelim tirtil yiyelim bocek yoyelim yarasa yiyelim korona sacalim etrafa her seyi becerdik insan olmayi beceremedik 0 0 Yorumla
Baran1979 Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 99% +1 yıl Kuzı etlisi çok güzel kokuyordu ben tattım. Yemin olsun açlık kıtlık olsun tek geçerim. Tabi kaliteli ürün olma şartı ile 🤗 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Ulan ben taze fasülye yiyemiyorum, açlıktan ölsem yemek seçiyorum, hayvanın yemeğine mi iştah kabartayım 0 0 Yorumla
zeyy-1 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl benim kedimin maması çok kötü kokuyor hiç iştah açıcı değil 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 753 cevap paylaştı. Ay yok, korkarım ben😨 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yaş mama yedim 🙄 0 2 Yorumla İstanbul_bey +1 yıl Şaka yapıyosun 😀 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl @İstanbul_bey valla yedim 😂 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 657 cevap paylaştı. Hiç denemedim. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Hayır be, daha neler 😃
yemiştim kedi ve köpek maması :D o kadar da kötü değildi tuzlu ve acıydı
Onu da tadalim kus yemi yiyelim kopek mamasi yiyelim tirtil yiyelim bocek yoyelim yarasa yiyelim korona sacalim etrafa her seyi becerdik insan olmayi beceremedik
Kuzı etlisi çok güzel kokuyordu ben tattım. Yemin olsun açlık kıtlık olsun tek geçerim. Tabi kaliteli ürün olma şartı ile 🤗
Ulan ben taze fasülye yiyemiyorum, açlıktan ölsem yemek seçiyorum, hayvanın yemeğine mi iştah kabartayım
benim kedimin maması çok kötü kokuyor hiç iştah açıcı değil
Tatmıştım ama hatırlamıyorum :D
Düşününce bile midem bulandı 🙄
Aynen kıtır kıtır yeriz oturup 😃
Yok canım niye tadim 😀
Hayırr denemdim, denememde..
Ay yok, korkarım ben😨
O kadar hayvanlasmadim
Evet
Hayır hiç tatmadım.
Tattım evet
Yaş mama yedim 🙄