Kedi dilinden anlayan bakabilir mi?

Bizim büyüttüğümüz 4 yasında bir kedi var bahcemizde. Yavruları olmustu bizim bahceye tasımıstı biz de onlara yuva yapmıstık. Yemeklerini suyunu düzenli verdim. Parazit uygulamarı vs yapıldı 3 aylık oldular.3 yavruydu birtanese kayboldu bir anda 2 gün önce😞 daha öncede kacıyorlardı annesi yerini Göstermişti. Getirmiştim bahceye. O zamanlar 2 aylık falanlardı.3 aylık oldular anneleriyle dısarı gidiyorlar ya da kacıyorlar anneleri peşinden gidiyor ya da anneleri dısarı cıkartıyor. 3-4 gündür mahallede baska bahceli eve gidiyorlar. Daha öncede ordan toplamıstım yavruları.3 kez geri getirdim yine gittiler anneleriyle. Neden bizim bahceden gitmek istediler sizce? Yan komsu onları kendi bahcesinden kovuyordu bu sebep olabilir mi? Ama bizim bahcede de durmuyorlar eskiden dururlardı. Anne kedi eğitim mi veriyor acaba biz mi üstlerine cok düştük ki? Şimdi yavruları cagrınca gelmiyorlar artık zor buluyorum milletin bahcesine de sürekli gidemiyorum. Nasıl doyurucam bunları? Etrafta da kedi cok cagırınca hepsi toplanıyor korkuuor yavrular.

Kedi dilinden anlayan bakabilir mi?