Benim kedim 1 yaşında bu yavru 1-2 haftalık..

Kedin hırçın değilss iki hafta da mia ve luna kanalında YouTube da yani alıştırma süreci videosu var izlemeni tavsiye ederim bilinçsizce bi anda yapma ikisi de gerilir
Yani hırçın sayılır ama diğer kedilere kıyasla bu yavruya dokunmuyor yanında oturup hırlıyor.
Benim haydarla tayyarım gibi ikiside yanlız biraz zaman alıcak ama anlaşıcaklar 🙂🙂
Bende böyle olmalarını çok istiyorum🥺
Evde dört kedi daha var ama yavruyu hiçbiri sevmedi.
Bir tanesi az kalsın parçalayacak idi zor elinden aldık.
Bu kedim ise ona dokunmuyor çok şükür..
Büyücek zamanla 🙂
Maksimum 1 hafta. İmkansız gibi görünseler de birden bi bakmışsın yan yana yatıyo olucaklar sadece kavga ettiklerinde gözün üstünde olsun birbirlerini sakatlamasınlar.
Cevap
4Cevap
Öncelikle tebrik ederim. Yavru en az 6 haftalık. Birbirlerine alışmaları 1 haftayı bulur.
Yok ya bir ay için aşırı küçük.
Dün buldum şu an düzgün bile yürümüyor😂 kafasını zor tutuyor.
Teşekkür ederim.
Dediğiniz haftalık olsa dışkılayamaz siz masaj yaparak yardımcı olmanız gerekir
Ay tiplere bak yicem. Sorunun cevabini bilmiyorum hic beslemedim evde
Maşallah yarabbim şunun güzelliğine bak... Hiç kedi beslemedim şu güne kadar ama bu yavrucak da nasibiyle gelmiş belli. Alışırlar inşallah ya.😍
Bu vaziyette durabiliyorlarsa neredeyse alışmışlar demektir, birkaç güne gerilim biter.
AY HALİS Mİ COK TATLİLARRRRR bir aya alisirlar da dikkat et yavruya bir sey yapmasin kiskanip tipini yediklerim yaaa
Vurmaya korkuyor😂
Anca hırlıyor.
allahım kediler benim aşkalrım yaaaaaaa
Eve kedi almaya annemi bi türlü ikna edemedim yavru kedi hastasıyım ben
Aynı durum bende var yavru erkek büyük dişi. Dişi kısırsa hayatta alışmazlar boşuna bekleme
Kısırda karakter olarak kötü bir kedi değil.
Şu an anca hırlıyor ama yavruya dokunmuyor.
Karaktere bakmaz o iş. O kedi şimdi kısır ve erkek düşmanı. Eğer yavru dişi olsaydı o zaman alışırlardı
Yavru dişi..
Büyük olan mı erkek? O zaman bilemiyorum bende tam tersi. Aylar geçti hala pataklıyor yavruyu
İkisi dişi alışırlar bence..
biraz zaman tanıyın alışırlar
Bi iki günde falan bende besliyorum 3tane
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?