Evcil Hayvanlar En güzel alarm bu olsa gerek, sizce? dnapink Takip Et Xper 7 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Her gün ayni saatte uyandırmayı başaran bir 55 günlük bebek bırakıyorum güne En güzel alarm bu olsa gerek, sizce? Cevapla Bebek Soruları En Güzel Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
yoncaokyanus Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ayy benim de vardı boncugum, üç ay önce vefat etti😢 0 1 Yorumla dnapink +1 yıl Basın sağ olsun Yorumla
Bey_NeLmiLeL Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Çok sevimsiz... Sabah bununla uyansam tekme atar direk :q 0 0 Yorumla
SucukluPatates Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kedilere bayılıyorum. Aşığım onlara beeeen 1 4 Yorumla dnapink +1 yıl Bende öyle kedi köpek ne olursa aşığım hayvanlara onkadar iyi anlıyorlar ki herşeyi Yorumla SucukluPatates +1 yıl Birlikte kedi yapalım mı 😅 Yorumla dnapink +1 yıl Heee 🤣🤣 Yorumla SucukluPatates +1 yıl Senden haber bekliyorum o halde 😀 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bende kedi sahiplenmek istiyorum da perdeleri veya koltukları tırmalamasi oluyor mu? 0 1 Yorumla dnapink +1 yıl Bizimki perdeye atlamaya çalıştı 1-2 kızdım bıraktı Kızıltan sonra bi müddet yüz vermemek lazım ki öğrensin çocuk gibi Yorumla
TauredKraliçesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yani olabilirdi evet. :) Ben saat ile uyanıyorum 0 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 39 +1 yıl köpek her zaman daha iyi.. 0 1 Yorumla dnapink +1 yıl O evde zor salyasi koku yapıyor maalesef yoksa onuda çok seviyorum sokak köpeklerine sarilan insanım Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl bu ne biçim kedi la böyle kedim olsa sokağa atarım 0 1 Yorumla dnapink +1 yıl Kendini at sokaga cok sevgi dolu bir bebek Yorumla
fanfinfooonnn Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl İhtiyacım olan şeyi buldum 0 1 Yorumla dnapink +1 yıl Bir kediiii 🥰🥰🥰 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 1b cevap paylaştı. Kedi alarmı 0 0 Yorumla
dibinekadarsok Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Çok sert bakıyo 1 1 Yorumla dreamliner61 +1 yıl nicke düştüm :D :D :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ayy benim de vardı boncugum, üç ay önce vefat etti😢
Basın sağ olsun
Çok sevimsiz... Sabah bununla uyansam tekme atar direk :q
Kedilere bayılıyorum. Aşığım onlara beeeen
Bende öyle kedi köpek ne olursa aşığım hayvanlara onkadar iyi anlıyorlar ki herşeyi
Birlikte kedi yapalım mı 😅
Heee 🤣🤣
Senden haber bekliyorum o halde 😀
Bende kedi sahiplenmek istiyorum da perdeleri veya koltukları tırmalamasi oluyor mu?
Bizimki perdeye atlamaya çalıştı 1-2 kızdım bıraktı Kızıltan sonra bi müddet yüz vermemek lazım ki öğrensin çocuk gibi
Yani olabilirdi evet. :) Ben saat ile uyanıyorum
görevini yapan bir kedi
köpek her zaman daha iyi..
O evde zor salyasi koku yapıyor maalesef yoksa onuda çok seviyorum sokak köpeklerine sarilan insanım
bu ne biçim kedi la böyle kedim olsa sokağa atarım
Kendini at sokaga cok sevgi dolu bir bebek
Kalk bakiyim bakışı atmış
İhtiyacım olan şeyi buldum
Bir kediiii 🥰🥰🥰
Tatli alarmmiss
Kedi alarmı
Tipe bak ya 😅
Maşallah çok tatlı…
tipini yediğim
Ponçik :)
Çok tatlı. 😊