canım mermeri bitmiş ondan dolayı başka mermer kullanmışlar anıt diye rezalet dikilmiş hahaha. Tırmanmak vs yasak içerisinde asansör vsr onu da spiderman filiminde görebilirsin
Amerika beni korkutuyor ya. Sanki tutunamazmisim gibi. Buyuk ihtimalle anca işimi elime aldiktan sonra gezmeye gidebilirim ona bile yemiyo biraz niye bilmiyorum avrupa da cok farkli degil aslinda xd
Kültür karmasasi beni boğuyor. Bir de avrupada sosyallesmek icin daha sıcak. amerika şehir planlamasi cok boş hissettiriyo. Birkac videoda izliyorum yemek yenecek yerler restorant degilse mesela sadece arabayla gel al servisi var. Yine de kucuklugumden beri genclik filmleriyle buyudugum için merak etmiyo değilim ( buyuk ihtimalle toplanip sosyallesebilecekleri tek ortam lise/uni oldugu icin abartiyorlar ama olsun) Orada dostluklar kurmada sıkıntı yasadin mi gittiginde?
Benim gittiğim yer çalışma içim daha çok suburb idi şehir değildi öyle ondan dolayı is arkadaşlarım beni sevdi. Şehir ise günlük yani arkadaşlık çünkü genelde toplum yalnız ve bunun böyle kalmasını istiyor ondan dolayı 3 saat muhabbet sonra asla yüzünü bile gormeyebilirsin
2 yil erasmus hakkim var avusturalyaya ya da ingiltereye kullanmak arasinda kaldim orumcek fobimle her gun 5 cayina kalicam gibi duruyor daha cok amerikada kicimdan kan alirlar diye degerlendirmeye bile sokmadim xd
En İyi Cevaplar