Evcil Hayvanlar Hayvan dostlarımıza nasıl yardımcı oluyorsunuz? _Steampunker_ Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Herkese günaydın ✨Bu sabah yolculukta kalan hamurişlerini paylaştık 😋Peki siz sokaktaki bu dostlarımıza nasıl yardımcı oluyorsunuz, en çok hangileriyle aranız iyi :)Sevgiler ✌️ Hayvan dostlarımıza nasıl yardımcı oluyorsunuz? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ametist00000 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl çantamda mama taşıyorum mutlaka, gördüğüm hayvanlara veriyorum. Kışın herkesten gizli evime alıyorum güçsüz olanları, elimden bu kadar geliyo onlara yardım etmek🤧 0 3 Yorumla _Steampunker_ +1 yıl İyi ki varsın ✨ Yorumla ametist00000 +1 yıl teşekkür ederim sen dee Yorumla _Steampunker_ +1 yıl ✌️✨🕺 Yorumla
Gamsızzbey Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Aç olanları elimden geldiğince besliyorum su kapları koyuyorum severek şefkat göstererek 0 0 Yorumla
Giselle8 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 86% +1 yıl Veteriner öğrencisiyim her anlamda tam destek 0 1 Yorumla _Steampunker_ +1 yıl Eksik olmayın 🙌 Yorumla