Kedim neden yavrusunu öldürdü?

3 yavru doğurdu. İlk 3ü yaşıyorken hiç dokunmadık. Dokununca kıskanıp öldürüyor yazıyordu internette. Biri öldükten sonra kontrol etmeye başladım diğerleri yaşasın diye. Bir diğerini kenara atmış beslemiyordu. Kedicik soğumuştu. Aldım veterinere götürrüm araçla. Üşümesin diye klima bile açtım. Orada bakmıyorlarmış. Kedi süt tozu falan aldım ama öldü. 2si ölünce 3. yü eve aldım annesiyle birlikte (zaten evdelerdi ama merdiven girişinde duruyorlardı. Sıcaktı sorun yoktu ama aldım. 3. yavru sapasağlamdı. Gözleri akıyor diye ilaç aldım çok iyi yaptım. Çocukluğundan beri baktığım ayı annesi gitti geldi hırpaladı yavru kediyi. Isırıyo üstüne basıyo itiyo kakıyo. Kızıp geri alıyorum ama emmeye ihtiyacı var. Şerefsiz adi öldürdü yavrusunu. Memesine koydum yazık hayvan ememedi bile. Elimle nesledim yutkundu yutkundu sonra yutkunamamaya başladı. Elimde öldü. Çok üzüldüm. Sahibi olduğum kediyi de sokağa attım sinir oldum. İlk ikisini de bu güzel kardeşim öldürdü demek ki. Onlar da iyiydi. Neden böyle yaptı? Rakip mi gördü onları kendine?
Kedim neden yavrusunu öldürdü?