Evcil Hayvanlar Köpekler neden motorlu taşıtların arkasından koşarken havlarlar? majeste34 Takip Et Guru Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Köpekler neden motorlu taşıtların arkasından koşarken havlarlar? Köpekler neden motorlu taşıtların arkasından koşarken havlarlar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. Koruma iç güdüsü olabilir 2 0 Yorumla
Serqts Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Şöyle duymuştum insanları kaçırıyor diye hissediyorlarmış 2 1 Yorumla majeste34 +1 yıl Artislik mi yapiyorlar ki😅 Yorumla
theghost278 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Yanlış mahalleye giriş yaptın seni k*tlak s*ktir git mahallemizden diyolar. 0 0 Yorumla
MkSubZero Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Bunu ancak bir köpek bilir biz bilemeyiz 0 0 Yorumla
tatakeeeeea Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Zihkmek için 1 1 Yorumla tatakeeeeea +1 yıl OLUM BEN BUNU NE ARA YAZMİSİM KAHKAHA ATTIM AKSPWLLDPAĞDOWKDISODOSODODOSOSOSOAOSOSX Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Koruma iç güdüsü olabilir
Şöyle duymuştum insanları kaçırıyor diye hissediyorlarmış
Artislik mi yapiyorlar ki😅
Yanlış mahalleye giriş yaptın seni k*tlak s*ktir git mahallemizden diyolar.
Bunu ancak bir köpek bilir biz bilemeyiz
Zihkmek için
OLUM BEN BUNU NE ARA YAZMİSİM KAHKAHA ATTIM AKSPWLLDPAĞDOWKDISODOSODODOSOSOSOAOSOSX