Ben daha hiç kovalanmadım, hatta havlayan bile olmadı. Yanlarından geçerken bazen ani hareket yapar diye ben irkilerken onlar tepkisiz kalıyor ve buna inanmıyorlar. İstanbul'da yaşıyorum bir sürü köpek var

. Bu işte bir terslik mi var 😂
Ben daha hiç kovalanmadım, hatta havlayan bile olmadı. Yanlarından geçerken bazen ani hareket yapar diye ben irkilerken onlar tepkisiz kalıyor ve buna inanmıyorlar. İstanbul'da yaşıyorum bir sürü köpek var

. Bu işte bir terslik mi var 😂
Bisiklet sürerken gece bisikletle iş yerine doğru gidiyordum, karanlık yoldan aşağı doğru iniyorum. Arkamdan köpek havlaya havlaya yola bi fırladı ben o panikle o yokuşu kaç saniyede indim bilmiyorum. Gündüz olsaydı köpeği görürdüm dururdum yavaş geçerdim
Gerçekten sıkıntılı bir durum ya, yaşamak istemem. Hele ki gece daha da sıkıntılı oluyor. Razamanda kaç kere motor kullandım. Normalde kalabalık olur ben varken boş oluyor 😂
Motorda belki gaza köklersin kaçarsın ama bisikletle o kadar hızlı olmuyor, bi de bisikletle giderken tekerden çok ses geliyor köpekler koşa koşa geliyor zor durum.
Valla ben dikkatlerini üzerime çekmeyeyim diye sakince hiçbir şey yokmuş gibi gidiyorum, gaza bassam Allah korusun ya bana ya ona bir şey olur diye temkinli geçerim. Senin işin zor ya. Güzergah değiştir bence
Aynen çok zor sen motorla hızlı giderken belki hemen fark edemezsin ama gündüz ben bisikletle görüyorum yavaşlıyorum. Gece sıkıntı çok geç saatlere kalmamaya çalışıyorum yoksa kaptıracağız
Bence köpekleri uzaktan yakalarsan yolunu değiş, değiştirme imkanın yoksa da onları görmemiş gibi yapıp çok yavaşça gidebilirsin, benden tavsiye
Cevap
2Cevap
bazıları kovalıyor.
Bazıları bana denk gelmesin
Hayret gerçekten ilginç olay sende neden olmuyor
İnanmıyorlar ya, ben de şaşırıyorum yani ama güzel bir şey
Maşallah diyelim bozmayalım büyüyü
Bayramınız mübarek olsun
İnşallah, teşekkür ederim sana da iyi bayramlar 😌
Teşekkür ederim
Rica ederim
Kovalanıyor genelde iyi denk gelmemişsin o zaman