Evcil Hayvanlar Akvaryumumda çıkan bu bitki nedir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Plastik bir sahte bitkinin üzerinde çıkmış bu şey bugün fark ettim Söksem mi kalsa mı? Bir de gördüğünüz gibi bazı şeyler yosun tutmuş bu içerdeki balıklar için zararlı mı yıkadım ama çıkmadı 🤷♀️ Akvaryumumda çıkan bu bitki nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 593 cevap paylaştı. Bu tarz bitkiler bazen mantar oluşumunda suyun içinde olabiliyor. Bunlar çoğu zaman akvaryumdaki balığın hayat kalitesini düşürüyor. Suyu yenileyin. Mantarbda oluşabilir bu durumda çünkü. 0 0 Yorumla
nirhamm Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 954 cevap paylaştı. Yeni biriyle bitki olmuş elleme büyüsün bir şey olmaz. Tohum olmuş. 0 0 Yorumla
Gripin34 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Ne balığı besliyorsun 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Adlarını bilmiyorum ama 1-2 cm’lik renkli balıklardan bir tanede vatoz balışım var Yorumla Gripin34 +1 yıl Neon terra mı etçil balık ise sıkıntı yok Yorumla Soran +1 yıl Evet evet onlardan Yorumla Gripin34 +1 yıl Sıkıntı olmaz merak etmeyin Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 💓💓 Yorumla Gripin34 +1 yıl Rica ederim balık ile sorun olursa bana sorabilirsin Yorumla