muhabbet kuşu aldım yeni. 4 aylık erkek. gayet hareketli ve ishal değil. ama kafasındaki ve alt gövdesindeki tüylerde hafif bir sarılık var , bu normal mi?
Kuşunuz gayet sağlıklı görünüyor benim bir arkadaşımda sizinkinin aynısı var fakat dişiydi onun gövdesinde de hafif sarılık vardı büyüdükçe sarılığı geçti
Ayy öpesim geldi surata bak sşckdş oyh çok tatlı 😍😘💞 Kuşunun tüylerinde sarı lekeler olması normaldir ya. Bazen yedikleri şeylerden dolayı tüyleri kirleniyor ve o tür lekeler oluyor. Bizimkisi de böyle
Kuşun yavruluk döneminden çıkıyordur bu sebeple yeni tüyleride devreye giriyor olabilir. Ama burdan anladığım kadarıyla sağlık açısından sorunu yokmuş gibi geliyor.
cok iyi denk geldim o zaman , kuşum sizce saglikli mi? bir önceki kuşumu hastalıktan kaybettim de , tekrarlamasından korkuyorum , ondan bu kadar üsteliyorum
Şimdi kuşlar çeşitli sebeplerden hastalanır özellikle rüzgar ve cereyan onun bünyesi hassas ve kafeste kendini koruyamayacağı için korumanız gerekir temiz havalı ama cereyan olmayan Bi bölge seçin vitamin desteği önemli tabiki petshop lara sorarsanız size uygun vitamin ve kullanımı söylecektir. Sizin kuşunuz şu an sağlıklı görünüyor. Bazen tüye girebilir korkmayın tüyleri dökülür çokca o zaman vitamin ve haşlanmış yumurta desteği yapabilirsiniz