Dün yeni muhabbet kuşu aldım 5 6 aylık erkek, bana alışması için daha mı küçük olmalıydı konuşmaya ele gelmeye alıştırabilir miyim? Şimdilik sakin ortama alışmaya çalışıyor, tüyleri kabarık bir şekilde duruyor hasta olabilir mi acaba

Dün yeni muhabbet kuşu aldım 5 6 aylık erkek, bana alışması için daha mı küçük olmalıydı konuşmaya ele gelmeye alıştırabilir miyim? Şimdilik sakin ortama alışmaya çalışıyor, tüyleri kabarık bir şekilde duruyor hasta olabilir mi acaba

İyi görünüyor ama zaten allah korusun bir rahatsızlığı olsa zor anlaşılıyor çok hassas canlılar. Gece uyurken tüylerini kabartır şişinirler. Sakın elinle tutmaya çalışma korkar izin ver kendi gelsin. Avcuna yem al elini kafese sok avcundan yesin senden zarar gelemeyeceğini anlasin önce sonra zamanla böyle alışır. Tüyü kadar omru olsun ayrica çok guzel cok tatli duruyor😍
Kız yavrum gagası beyaz onun
nee
Gagası beyaz üst kısmı sarı
Tam tersi gagası sarı üst kısmı beyaz
Yaa ben de onu bildiğimden erkek olsun dedim ama aceleye geldi alırken napim şimdi gidip değişsem mi konuşsun istiyodum
Ya üzüldüm şimdi
Cevap
7Cevap
Evet topaç gibi heyt be bu arada bu 5-6 aylık değil. Erkek hiç değil
Yaa evet öyle dediler kandırılmışım..
Günün belirli saatlerinde elinizden yem yemenizi sağlayın. Perde arkasinda elinize elin sizin yanınizda güvende oldugunu hissetsin
ama çok tatlı ya, tripli bir şeye benziyor bu hajdha
Çok tatlı görünüyor hasta olduğunu sanmam... Aynı böyle kabarık duran bi. kuşum vardı 7 yıl yaşadı
Dört tarafı kapalı bir yerde nasıl sağlıklı kalabilirse..
:(
Hayırlı olsun biraz urkek gözüküyor ama şimdiye alışmıştır sanırım
Ne kadar sağlıklı olabilir doğasında değil bir kere nasıl bir sağlık bekliyorsun. serbest bırak ve pencereyi keşfetmesini sağla
Gülümsüyo bu ya çok tatlı 😄
Yeni kuş olduğu için durgun
Dahiliye uzmanı zannettim kendimi bir ara
Ayy çok tatlı ☺️😊
Birisi bana ya muhabbet kuşu ya da yavru iedi alsın ya da hediye etsin😂😂
Çok şişman gibi top gibi yuvarlak durmuş niye
Bana da tuhaf geldi
Maşallah diyelim nazar değmesin 🧿🧿🧿
Güzel mis iyi duruyor
qpjxkckc tjpe bak
oyuncak mi bu
Yerim