Mahallemde bir tane sokak kedisinin gözü enfeksiyon kapmış ne yapmam gerekiyor veteriner tedavi için yüksek para istiyor
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Göz damlasi alman lazım antibiyotik tedavisi lazım fotoğrafını atayım sana
Gentavet onu al kullan ilk damlatmada bile etkilidir
Kediyi yakalayabildiysen veterinerlik bir durumu yok sen dediklerimi yap iyileşir. Veteriner ilaçları satan yerlerden gentavet al ama o damlanın iki çeşiti var sen antibiyotik içerikli olanı iste. Birde bununla beraber parazit hapı al zaten ikisi taş çatlasın 25 TL tutar. Sabah akşam 2 damla damlat biseyi kalmaz 3 gün demeden iyileşir
Tesekkur ederim alacagim ama bu kedi kaçıyor yaklastirmiyor kendine yemek felan vereceğim bana alismasi icin ancak öyle yapabilirim
Gözleri ne durumda? Yeni başlangıç gibi mi yoksa kapanma derecesine gelmiş mi? Onu mutlaka ama mutlaka yakala çünkü tedavi edilmezse gözleri kör olabilir :( yaş mama ya da salam vs bunlara hemen gelirler ama muhtemelen ileri derecedeyse insanlardan kacacaktir umarım başarılı olabilirsin. Zaten yakalasan 1 damlatmada bile etkisini gösteren bir ilaçtır o tabi en az 3 4 gün kullanmak lazım ama yani ilk günden faydası gözle görülür
Sağ gözü kör olmuş gibi göz bebegi ve etrafi beyazlasmisti sol gözünün etrafinda kizariklik vardi birde bu damlayi nasil damlaticam yatirmammi lazim kediyi
Bu kedi yüksek ihtimal uzun zamandır bu halde keşke duyarlı insanlar cogalsa da erken müdahale olsa. Yatırmaya gerek yok ama sokak kedisi olduğu için tek başına yapamazsin birinin tutması seninde damlatman lazım cirmik atabilir. Ev kedisi olsa sahibi olduğu için yapan daha uysal olur ama sokak kedisi zaten ürkek olur birde şu an içinde olduğu durumu göz önüne alırsak o baya hircindir. Ben korkmam dersen tek başına da yapabilirsin ama dediğim gibi kediyi tutman zor olabilir bide damla damlatinca ister istemez yakacak gözünü
Yorumlarda belediyeyi ara falan demişler sakın yapma öyle bisey çok pahalı değil o ilaç 15 TL gibi bir fiyatı var parazit hapı 5 TL yani hadi bu fiyatlar yerine göre değişti diyelim taş çatlasın 25 tutar
Birkac gun yemek verip kendime alistirabilirim ama zaman yetmez diye korkuyorum diger gözüde kör olabilir arkadasimdan yardim isteyecegim o tutmaya calisir ben damlatirim
Yarın gidip ilaçları alacağım tek sorun kediyi tutmak
İlaçları yarın almanda fayda var çünkü tatil girecek araya bulamazsın. Kediyi Bir şekilde yakalarsın diye düşünüyorum yani umarım öyle olur
Deneyeceğim
Dediginiz ilaci aldim ama kediyi yakalayamiyorum kaçan bir kedi yarin tekrar yakalamayi deneyecegim
O tür kedileri yakalamak çok zor çünkü korkuları diğer kedilere göre daha fazla oluyor inşallah yakalayabilirsiniz. Mama falan koyun salam sosis vs gibi onlarda olur kendinize çekmeye çalışın
Salam aldim koydum yerken baya yaklasiyorum tam yakalayim derken yine kaçıyor ilaci aldigim veteriner kedi kabini ödünç verebilecegini söyledi ödünç alip oraya götürebilirim
İnsanlar için kullanılan göz damlalarından damlatabilirsiniz
Bildiğim kadarıyla onlar için bi göz damlası var. Belirli zamanlarda damlatmak gerekiyormuş
:( belediye sağlık ekipleri?
Belediyeyi arayabilirim ama bazi belediyeler kedileri zehirleyip ölüme terkettigi videolar var guvenesim gelmiyor
Belediyeyi ara gelip alıyorlar
Eczaneden ilaç alabilirsin.
Veterinere götür
belediyeye götür