Evcil Hayvanlar Kedileri neden bu kadar çok seviyoruz? BeOriginal Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kedilerle neden aramız bu kadar iyi, neden onları baş köşeye koyuyoruz? Kedileri neden bu kadar çok seviyoruz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
hellnope Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Köpeklerin sadık ve vefalı olmasını seviyorum ama ani öfkelenme-saldırma durumlarını ve pis olmalarını sevmiyorum.Kedilerin asil olmalarını ve kendi başlarının çarelerine bakmalarını seviyorum ama nankör olmalarını sevmiyorum. 1 0 Yorumla
Sedakaram Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 420 cevap paylaştı. Hiçbir kötülüğü, fesatlıkları yok ama iyilikleri çok. İstisnasız tanıdığım her insandan daha iyi geliyorlar bana 1 0 Yorumla
MrCenGo Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 91% +1 yıl Aşırı tatlı ve sempatikler. Ağız burun yapıları aşırı sevimli. Bir de aptal aptal hareketler yapmıyorlar mı? 😂 tam manyaklar 1 0 Yorumla
Nisa3783 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Ben sevmem 1 2 Yorumla BeOriginal +1 yıl Neden? Yorumla Nisa3783 +1 yıl Sebebi yok kedileri sevmiyorum Yorumla