Kedilerim vefat etti ne yapacagimi şaşırdım 😔?

Daha küçücük yavrularken gozleri yeni yeni açılmaya başladığı zamanlar abim getirmişti 2 kardeş biri erkek biri dişi. Erkek olan siyah beyaz, dişi olan ise sarı beyaz dunyalar tatlısı bir kediydi. Siyah beyaz yavruyken cok düşkündü bize büyüdükce klasik erkek kediler gibi uzaklasmaya başladı bizden. Sarı beyaz uzun kuyruklu kedim de bize cok düşkündü hep sıpa cok çevikti heryere bizle gelmeye çalışırdı, kapi sesini duysun kosa kosa gelirdi yanimiza, gecen sene yazin başından kışa kadar 2 side odamdaydı sonra evdekiler etrafi cok batiriyolar diye disarda yer yaptilar disari almışlar ben universitedeyken yerleri güzeldi koca bir kışı çıkardılar sorunsuz. Siyah beyaz büyüdüğünden beri yuz vermiyodu bize ama uzun kuyruklu sari beyazlim hep dibimizde bitiyodu cok sevgi doluydu. En son 2 hafta once sevdim mincirdim, evden ciktim uniye geldim sonra da doneyim dedim 3 4 gun once ama daha 10 gun once siyah beyaz gitmiş babam söyledi ben gelince, bende düşündüm avciliga gitmistir sipa büyüdü baya diye, sonra sari beyaz da kusuyodu son 4 5 gundur dedi mama yemiyolarmis zaten artık siyah beyazinda kustugunu gormus babam o gitmeden önce sari beyazin da kustugunu sonra da ağzından kopuk geldigini görmüş, biz burada değiliz abim yok ben yokum babam yaşlı, kedi ne yapacagini şaşırmış bi kayboluyomus bi geliyomus mama yemiyomus su icmiyomus sadece yatiyomus gözünün biri de kapanmis daha sonradan, bunlari anlatti babam bide benim geldigim gün gecen cumartesi öğleden sonra 2 gibi gelmis geri duramamis gitmis uzun kuyruklu guzel kedim, ben akşamı gelmiştim o gunün yani ben hic göremedim, kendi kendime dedim öleceğini hissetti uzaklaştı sanırım durumu vahim kurtulamaz diye düşündüm gozum heryerde onu ariyo ama yok sonra içime dogdu bugün bizimkilerin bu bahceye yaptığı barakaya bakayim dedim heryeri kapali ve babamgil bakmis gorememis zaten diye bakmıyordum, bi baktim küçücük aralıktan zor bela kuyruğunu gördüm son anda, bi actim guzeller güzelim biricik kedim uzanmis kalmış pembis pembis patileri siyahlaşmış, sesleniyorum hic tepki yok ne yapacagimi bilemedim vaktim yoktu otobusumun kalkmasina az kalmıştı evdekilere bahsettim babam cok üzüldü ben olayın şokundaydim onu gömün benim vaktim kalmadi dedim ve gitmek zorunda kaldım, diger kedim siyah beyazdan hic haber yok o sonuc olarak ev kedisi o mamadan baska birseyi bilmiyo disarda yemek bulamaz 2 hafta boyunca. Onunda vefat ettiğini düşünüyorum InsaAllah beni yanıltır InsaAllah gelir InsaAllah şaşırtır bizi ama bilmiyorum ya... Benim biricik kedim, güzel huylum, minik burunlu, pofuduk pisim artık yok cansiz halini gormek ve bundan en son gördüğümde kucagimda patileriyle pantolonuma minik minik bastırıp kendini sevdirmeye çalışması... aklimin ucundan gecmezdi onları kaybedeceğim keske daha fazla öpebilseydim onları keske bir kereligine daha sevebilsem onları 😔 onlarsiz odam bombos dışarısı bomboş, bahcedeyken gecenin bir yarisi odamin penceresine gelip cama ziplardi beni al diye yaygarayi koparan kedim yok artık 😔
Kedilerim vefat etti ne yapacagimi şaşırdım 😔?