Daha küçücük yavrularken gozleri yeni yeni açılmaya başladığı zamanlar abim getirmişti 2 kardeş biri erkek biri dişi. Erkek olan siyah beyaz, dişi olan ise sarı beyaz dunyalar tatlısı bir kediydi. Siyah beyaz yavruyken cok düşkündü bize büyüdükce klasik erkek kediler gibi uzaklasmaya başladı bizden. Sarı beyaz uzun kuyruklu kedim de bize cok düşkündü hep sıpa cok çevikti heryere bizle gelmeye çalışırdı, kapi sesini duysun kosa kosa gelirdi yanimiza, gecen sene yazin başından kışa kadar 2 side odamdaydı sonra evdekiler etrafi cok batiriyolar diye disarda yer yaptilar disari almışlar ben universitedeyken yerleri güzeldi koca bir kışı çıkardılar sorunsuz. Siyah beyaz büyüdüğünden beri yuz vermiyodu bize ama uzun kuyruklu sari beyazlim hep dibimizde bitiyodu cok sevgi doluydu. En son 2 hafta once sevdim mincirdim, evden ciktim uniye geldim sonra da doneyim dedim 3 4 gun once ama daha 10 gun once siyah beyaz gitmiş babam söyledi ben gelince, bende düşündüm avciliga gitmistir sipa büyüdü baya diye, sonra sari beyaz da kusuyodu son 4 5 gundur dedi mama yemiyolarmis zaten artık siyah beyazinda kustugunu gormus babam o gitmeden önce sari beyazin da kustugunu sonra da ağzından kopuk geldigini görmüş, biz burada değiliz abim yok ben yokum babam yaşlı, kedi ne yapacagini şaşırmış bi kayboluyomus bi geliyomus mama yemiyomus su icmiyomus sadece yatiyomus gözünün biri de kapanmis daha sonradan, bunlari anlatti babam bide benim geldigim gün gecen cumartesi öğleden sonra 2 gibi gelmis geri duramamis gitmis uzun kuyruklu guzel kedim, ben akşamı gelmiştim o gunün yani ben hic göremedim, kendi kendime dedim öleceğini hissetti uzaklaştı sanırım durumu vahim kurtulamaz diye düşündüm gozum heryerde onu ariyo ama yok sonra içime dogdu bugün bizimkilerin bu bahceye yaptığı barakaya bakayim dedim heryeri kapali ve babamgil bakmis gorememis zaten diye bakmıyordum, bi baktim küçücük aralıktan zor bela kuyruğunu gördüm son anda, bi actim guzeller güzelim biricik kedim uzanmis kalmış pembis pembis patileri siyahlaşmış, sesleniyorum hic tepki yok ne yapacagimi bilemedim vaktim yoktu otobusumun kalkmasina az kalmıştı evdekilere bahsettim babam cok üzüldü ben olayın şokundaydim onu gömün benim vaktim kalmadi dedim ve gitmek zorunda kaldım, diger kedim siyah beyazdan hic haber yok o sonuc olarak ev kedisi o mamadan baska birseyi bilmiyo disarda yemek bulamaz 2 hafta boyunca. Onunda vefat ettiğini düşünüyorum InsaAllah beni yanıltır InsaAllah gelir InsaAllah şaşırtır bizi ama bilmiyorum ya... Benim biricik kedim, güzel huylum, minik burunlu, pofuduk pisim artık yok cansiz halini gormek ve bundan en son gördüğümde kucagimda patileriyle pantolonuma minik minik bastırıp kendini sevdirmeye çalışması... aklimin ucundan gecmezdi onları kaybedeceğim keske daha fazla öpebilseydim onları keske bir kereligine daha sevebilsem onları 😔 onlarsiz odam bombos dışarısı bomboş, bahcedeyken gecenin bir yarisi odamin penceresine gelip cama ziplardi beni al diye yaygarayi koparan kedim yok artık 😔
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Seni yerim yemin ederim ya
😔😔
Üjülme gel şarılalım
Benim kedilerimden 1 tane veririm paylaşırıss
Onlara iyi bak yeter, bakıyorsundur zaten ama insaniz basimiza gelmeden anlayamıyoruz, belki biliyosundur kandiyi yakin zaman once öldü instagramda hesabi var, eger biliyorsan anlatmak istedigimi anlamışsındır
Kandi öldüğünde benim kedilerim yaşıyordu anlayamamıştım, basina gelmeyince anlamiyor insan hic beklemezdim bir anda 2 sine de boyle olacağını. Yani kedilerine saril öp kokla benim artık asla guzelime yapamayacagim seyleri yap göbüşlerini mincir kedilerinin onları hisset ne zamann ne olacağı belli olmuyor gozunu uzerilerinden ayırma hic ha kesini kaybetmissin ha aileden birini
Beraber mıncıralım mı kedilerimi
Sen babaları olarsın 💘💞
Benden olmaz, ben kendi kedilerime sahip çıkamamışım daha...
Olmazsa oldururuz güzelim
Teşekkür ederim teklifin için ama ben ne birini ne de bir kediyi, hak etmiyorum.
Beni hak ediyosun
Seninlen minik bebelerimiz de oluuuyy
😏 kedilerine sahip cik onlari benim icin öp tamam mi. Iyi geceler 👋
İyi tamam ayrılma samanımıs geldi 😔
Ben gelecek vaadeden biri degilim o yüzden evlilik düşünmüyorum her ne kadar istesemde evlilkk icin insanin geleceginde maddi anlamda guclu olmasi gerekir ben guclu olabilecegimi düşünmüyorum, teklifin her ne kadar tatli olsa da kendi iyiligin icin boş ver beni aradığın kışı ben olmamaliyim
Üzülme ya kendine daha saglam birini bul senin için diyorum, ve de onca derdin sıkıntının ardına bugün kedilerimi kaybettim cok ama cok sevdigim kedilerimden birinin ruhsuz yatisini gördüm benim suanki halimle yeni birisiyle taşımam mümkün değil
Tamam öyle yaparım yeni birilerine yürürüm.
Sen bilirsin umarım yanlış bir kişiye denk gelmezsin
Umarım
her şey gönlünce olsun
Kedy kiz teklifin halen gecerlimi?
Beni ıstiyor musun halen
İsterim belki
Ilgiye sevgiye hep ihtiyacim vardi benim sadik birisi isen sana ait olmak isterim
Ben lavabodaydik gormedim mesajini ve ve beni hic bırakmayacaksan eğer benim olmani istiyorum
Bana sarılmanı beni öpmeni yanımda olmanı istiyorum, ayni şeyleri sana yapabilmeyi istiyorum
Daha beni görmedin tanımıyosun. Nasıl böyle konuşabiliyosun ki
Benim gibi kedi seviyosun konusma stilin tatlıydı ve guvenmek ıstiyorum belki olmayacak ama tanismak denemek gerek belkide ilerde esin olurum 🙃
Tanışabiliriz
Gizliden çıkayım mı
Evet cik
tamam
Xper 2 seviyo diyo ama ya 🥺🥺🥺
Ben 1im
1in sonu ve 1 level istio ben nasil gizliden cikabilirim peki
Bilmiom ki 🥺
Istek attim sana
Başın sağolsun
Allah razı olsun, teşekkür ederim
Kediler ölüceklerini anladıkları zaman saklanırlar uzaklaşırlarmış ki sahipleri üzülmesin , üzülme belki seninle sıcak bir yuvası olduğu için gerçekten mutlu yaşamıştır , ahiret inancı olan biriysen bu onu son görüşün olmamış diğer dünyada onu sevdiğin için sana teşekkür edecek
Cennete gitmek nasip olursa o da yanimda olacakmi orada 😔 ve de o kadar bagliydi o kadar bizimleydi ki olecegini anladığında bile sadece bizim bulabilecwgimiz yaptigimiz barakada vefat etmis yine birakmamis bizi evet kediler kopekler kuslar uzaklasir oleceklerini anladiklarinda ama benim dünyalar tatlisi kedim gitmemis istese giderdi gitmemis Allah bilir nasil acilar cekti kurban olduğum keske yaninda olabilseydim keske evde olsaydim keske erken gitmis olsaydim eve ama denk gelemedim en cokda o uzdu beni gitmemiş birakmamis bizi yine yani başımızda durmus canını verecegi zaman bile yine bize sadik kalmis guzel kalpli minnak kedim benim ah ahh cok özlüyorum cookk
Ben kedimi tanıyorum bizimle büyüdüğü yetistigi odanin pencerisine hergun gelirdi ordan iceri alırdım ben babam dediki arkaya cok gidiyodu diye benim odanin penceresi de arka tarafta kaliyo garibim ben yokken geldi orada yardim istedi onu iceri almami istedi ben yoktum cirrpindi da çırpındı canindan can gitti yemek yiyemedi su icemedi icindeki bakteriler virusler gozune vurmus anladigim kadariyla ama. ben yoktum işte ben ya da abim olsaydi boyle olmayacakti belkide. Tamam boyle düşünmek de bos artik ama kedimi taniyorum o cok ama cok ozel bir kediydi karakteri cok farkliydi cok akıllıydı cok guzeldi kucucuk şiirin mi şirin bir yuzu vardi pek miyavlamazdi ama sesii o kadar ince o kadar tatlıydiki her seferinde duydugumuza şaşırır sevinirdik tuyleri cok guzeldi cok sevgi dolu cok bagli bir kediydi tek yasasaydida bizden uzakta yaşasaydı bebekleri bile olmadi hic daha 1 yaşını doldurdumu ondan bile emin degilim diycem doldurmadı evet bilmiyorum ya eve her gittigimde artik pencereme dadanan minnak patili guzel kedim olmayacak alip minciracagim guzel kedim olmayacak kediler göbüşlerini pek sevdirmezler sevmezler ama benim kedim sevdirirdi kardesi sevdirmezdi ama o sevdirirdi, onu severken patileriyle parmagimi tutup minik minik ısırır yalardi parmagimi yakalamaya çalışması cok sevimli oluyordu ama artik yok ama onun icin tirmalama tahtasi almistim o odamda duruyor hala, onun oyuncaklari duruyor onun mama kabi duruyor mamasi duruyor ya daha mamasi duruyo ya en sevdikleri mamalari duruyo halen 😔😔
Yo hesaplaşmada gelecek onlar içinde özel bir bölüm var , gözünüzün önünde vefat etmemek için saklanmış eminim o da sizi seviyordur, üzülmenizi istemezdi bence
O bize emanetti biz ona sahip cikamadik bize hesap sorucaktir her ne kadar bizi sevsede onun ölümü hastalikla zamanla olmuş biz ona sahip çıkamadık
Hayır öyle düşünmeyin veren alabilir sadece
Evet orasi da öyle, teseklur ederim ilgin alakan ve yorumlarin icin
Ne demek , asıl ben teşekkür ederim insanlara olan inancımı artırdınız
Keske o kadar iyi birisi olabilseydim 😔 ama beni öyle gördüğünüz icin tesekkur ederim.👐
Yeni kedi al 😔
Kediler birbirlerine benzemez insanlar gibi karakterli hayvanlar, hicbir kedi benim sari beyazımın yerini tutamaz ki, üstelik hadi yeni sahiplenecegim kediye de bir şey olursa, insan gerçekten ne olursa olsun basina gelmeden anlamıyor.