Evcil Hayvanlar Bu kuş için 2.500 tl verilir mi, alsam mı? Katikatur Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Monk papagan ya bu aralar parasa acidan cok ta iyi dglm ama. alsam alabiliyorum gene decok guzel 1 canli cok ta zeki30 cm max boyutlari Bu kuş için 2.500 tl verilir mi, alsam mı? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Enser_ Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 78% +1 yıl Akilli oyuncu ve konusma yetenegi yuksek bir kus2500 TL de bu kus icin ucuzKafesin icinde bakacaksan alma Evse serbest birakacagim diyorsan al 0 3 Yorumla Katikatur +1 yıl Hyr tabi disarda olcak Yorumla Enser_ +1 yıl Al ozaman Yorumla Katikatur +1 yıl Niye ucuzmus? Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl 2500 dediyse iyi demiş. El beslemeleri daha fazla çünkü monk ların. Fiyatlar uçtu herşeyde olduğu gibi 0 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Bebek iken almak lazım ama maddi durumu zorlamamak en iyisi paran olunca al 0 3 Yorumla Katikatur +1 yıl Niye 2 yasindw alinca ne oluyo vok mu yasli ki? Ben alana kdr da 5 bin olur. s Yorumla ichwillsieg +1 yıl 2 yaşında olursa kendi başına buyruk olur sahibini tanımaz egitilmez Yorumla Katikatur +1 yıl Zamanla alisir ya bise olmaz Yorumla
ozelinianlat Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl yasi onemli yavru oneririm yetiskin alma 0 1 Yorumla Katikatur +1 yıl Niye ki 2 yasindaymis Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl ben ondan zekiyim, istersen 23 tl ye senin olurum 0 1 Yorumla Katikatur +1 yıl Ahhaha Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl verilir ama durumun iyiyse al pesin veya taksit 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bu kuşun eşdeğerini yerlisini al ucuz olur Yorumla
ÇekirdekvsFilm Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Cinsi ne bunun 600 sultan vardı 0 1 Yorumla Katikatur +1 yıl Monk kesis papagani Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 815 cevap paylaştı. Verilmez 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Git Çamlıca ya birisini yakalarsin 0 6 Yorumla Katikatur +1 yıl Haha he kolaydi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kolay onlarin girdiği yuvalar var onun kapagini uzun bir tikacla kapat ve yuvayi asagiya indir ben lisedeyken cok yakalayip sattim Yorumla Katikatur +1 yıl Ozelden yazsana detayli Yorumla Katikatur +1 yıl Ist ta da dglnki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm İstanbul da yaşamıyor musun Yorumla Papagandukkani +1 yıl Bu Pakistan papağanı değil monk papağanı. Senin çamlıca da yakaladıkların Pakistan papağanı. Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl aç karnını doyur 0 1 Yorumla Katikatur +1 yıl Ukala😠 Yorumla
kasper3434 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl çok fazla 0 5 Yorumla Katikatur +1 yıl Her yerde boyle yani hangi saticiya sorsam 23 arasi fiyati Yorumla Katikatur +1 yıl 2 -3.5arasi falan pahali bi tur evet ucuz bulamayiz ki Yorumla kasper3434 +1 yıl muhabbet kuşu değil mi bu Yorumla kasper3434 +1 yıl istanbuldaysan daha uyguna var 2500 çok fazla ya Yorumla Katikatur +1 yıl Hyr ne muhabbeyi monk bu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Akilli oyuncu ve konusma yetenegi yuksek bir kus
2500 TL de bu kus icin ucuz
Kafesin icinde bakacaksan alma
Evse serbest birakacagim diyorsan al
Hyr tabi disarda olcak
Al ozaman
Niye ucuzmus?
2500 dediyse iyi demiş. El beslemeleri daha fazla çünkü monk ların. Fiyatlar uçtu herşeyde olduğu gibi
Bebek iken almak lazım ama maddi durumu zorlamamak en iyisi paran olunca al
Niye 2 yasindw alinca ne oluyo vok mu yasli ki? Ben alana kdr da 5 bin olur. s
2 yaşında olursa kendi başına buyruk olur sahibini tanımaz egitilmez
Zamanla alisir ya bise olmaz
yasi onemli yavru oneririm yetiskin alma
Niye ki 2 yasindaymis
kedi köpek al şağ şup seversin
ben ondan zekiyim, istersen 23 tl ye senin olurum
Ahhaha
Çok güzellllllllll😍🖤
bence büyük para bu arkadaş için..
verilir ama durumun iyiyse al pesin veya taksit
bu kuşun eşdeğerini yerlisini al ucuz olur
Cinsi ne bunun 600 sultan vardı
Monk kesis papagani
Verilmez
#SATINALMASAHİPLEN !
Git Çamlıca ya birisini yakalarsin
Haha he kolaydi
Kolay onlarin girdiği yuvalar var onun kapagini uzun bir tikacla kapat ve yuvayi asagiya indir ben lisedeyken cok yakalayip sattim
Ozelden yazsana detayli
Ist ta da dglnki
Hmm İstanbul da yaşamıyor musun
Bu Pakistan papağanı değil monk papağanı. Senin çamlıca da yakaladıkların Pakistan papağanı.
Bence alınır
aç karnını doyur
Ukala😠
penguene benzio
çok fazla
Her yerde boyle yani hangi saticiya sorsam 23 arasi fiyati
2 -3.5arasi falan pahali bi tur evet ucuz bulamayiz ki
muhabbet kuşu değil mi bu
istanbuldaysan daha uyguna var 2500 çok fazla ya
Hyr ne muhabbeyi monk bu
Al al çok tatlı ❤️😘