Bugun salmissin ama yanlis yapiyorsun boyle hemen salarsan tanimadigi yerde alismadan buyuk sikinti yaratirsin. Umarim yazdiklarimi dinlersin, saglikla buyutursun
Cok cok iyi olur. Alismadigi yerde hemen salarsan hem korkar hem kendini vurabilir zarar gorur ya cok cok zararli. Sen kafese al. Bir haft 10 gun kadar uzaktan sev, onunla yavas yavas ve sakince konus, uzaktan sev. Onlar cok hassas insan gibi dusunme. Birkac gun zTen goreceksin sana daha yakin, alakadar oldugunu hissedersin.
Hemde o da odani etrafi tanimis olur. Ne yapaczgini bilir bu bir haftada, sana da guvenmis olur. Iste o zaman kafesini sal, gezsin.
Simdi cocukta travma yaratmadan en kisa surede kafesine koy. Aklina bisey takilirsa mutlaka bana yaz seker kiz. Iyi aksamlar
Ya bir şey oldu ben eve geldim onu yakalamaya çalışırken bir tane tülbent ile kafasını uçarken duvara vurdu bir şey olur mu şimdi kafeste çok pişman hissediyorum
Of ya. Kafesteyse simdi, uzaktan kafasini incele, renk degisimi var mi, kan lekesi gibi. Ama yaklasma o zaten cok korkmus urkmustur. Uzaktan izle kafasini
Bak beni iyi dinle. Onu kafesinde tut evet ama yalniz birakma.
Yani onunla konus veya odads yoksan video ac dinlesin, konusmalari gorup birsi var sanar. Uzaktan onunla konus mutlaka. Yemini, suyunu kafes temizligin iihmal etme. Birkac gun sonra yakindan da konusmaya calis ama yavas hareketlerle sakince yaklas. Korkutma pnu. Bu aksam zaten ya sctn hayvanin, daha ilk gununde cok kotu oldy bu. Ah cici kiz ah
😂 tamam öyle yaparım ama çocukluğumdan beri şlk defa kuş aldım çocukkende bilirsin vahşice sever çocuklar şimdi iyi kafesinde duruypr dediklerini de yapacağım teşekkür ederimm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bi süre yerini yadırgar. Güzelce ilgilen. Depresyona girebilir. Yanında ol konuş anlamasada ses olsun dinlesin yeterli. Zamanla düzelir
Kanaryalar muhabbet kuşu gibi değildir zamanla belki alışır kesin değil… ama ötmesi garanti değil
Zamana birak.
10 gun kadar kafwsten salma, odayi tanisin. Sonra ac. Bu 10 gun kadarda uzaktan sev. Konus falan ama korkutma yavas yavas alisacak..
Tamam teşekkür ederim
Bugun salmissin ama yanlis yapiyorsun boyle hemen salarsan tanimadigi yerde alismadan buyuk sikinti yaratirsin.
Umarim yazdiklarimi dinlersin, saglikla buyutursun
Şimdi evde değilim ve yeğenlerimle oynuyorum eve geçince hemen kafese kpyup dediklerini dinleyeceğim
Cok cok iyi olur. Alismadigi yerde hemen salarsan hem korkar hem kendini vurabilir zarar gorur ya cok cok zararli.
Sen kafese al. Bir haft 10 gun kadar uzaktan sev, onunla yavas yavas ve sakince konus, uzaktan sev.
Onlar cok hassas insan gibi dusunme. Birkac gun zTen goreceksin sana daha yakin, alakadar oldugunu hissedersin.
Hemde o da odani etrafi tanimis olur. Ne yapaczgini bilir bu bir haftada, sana da guvenmis olur. Iste o zaman kafesini sal, gezsin.
Simdi cocukta travma yaratmadan en kisa surede kafesine koy. Aklina bisey takilirsa mutlaka bana yaz seker kiz.
Iyi aksamlar
Ya bir şey oldu ben eve geldim onu yakalamaya çalışırken bir tane tülbent ile kafasını uçarken duvara vurdu bir şey olur mu şimdi kafeste çok pişman hissediyorum
Yaaa.
Ne dedim sana seker kiz, ne dedim?
Of ya. Kafesteyse simdi, uzaktan kafasini incele, renk degisimi var mi, kan lekesi gibi.
Ama yaklasma o zaten cok korkmus urkmustur. Uzaktan izle kafasini
Baktım yok hiçbir şey normal duruyor ellemeyeceğim daha odamda dursun yatmadan önce ise bir daha bakıp sana haber vereceğim
Bak beni iyi dinle.
Onu kafesinde tut evet ama yalniz birakma.
Yani onunla konus veya odads yoksan video ac dinlesin, konusmalari gorup birsi var sanar. Uzaktan onunla konus mutlaka.
Yemini, suyunu kafes temizligin iihmal etme. Birkac gun sonra yakindan da konusmaya calis ama yavas hareketlerle sakince yaklas.
Korkutma pnu.
Bu aksam zaten ya sctn hayvanin, daha ilk gununde cok kotu oldy bu.
Ah cici kiz ah
😂 tamam öyle yaparım ama çocukluğumdan beri şlk defa kuş aldım çocukkende bilirsin vahşice sever çocuklar şimdi iyi kafesinde duruypr dediklerini de yapacağım teşekkür ederimm
Aferin tatli kiz. Artik koca kadinsin, cocuk gibi sevmeyelim hayvan dostlarimizi degil mi.
Nerdensin sen
İnternetten kendi hakkımda bilgi vermiyorum, kusura bakma
Sohbetin cok hosuma gitti. Seninle konusmak istyorum
ulan bizim kalbimiz bozuk
Çok buyumeden alışırsa olur
alışır da öter de zamanını bekle
Öter öter