Kedim dışarı gitmek istiyor, salayım mı?

Çok uzun olacak ama kısa tutmaya çalışıyorum 1 sene önce kedim vardı sürekli eve çiş yapıp Mart ayı gitmek istedi en son balkondan kaçtı eve getirdim yine geldi işedi kaçtı sahiplendirdim istemediler bende şehir dışında olduğum için abim garaja bırakmış gitttı gelmedi 4 ay önce o sanarak kedi sahiplendim hasta çıktı tedavi ettirdim mamalar ilaçlar bir sürü para verdim şimdi iyidi oda bağırıp balkona çıkmak istemeye başladı çıkarınca 30 dk gelmiyor getirip eve sokunca tekrar miyav miyav başlıyo ilk kedim scottish fold cins kedi erkek gitmek isteyen kedim dişi dışarı saldım 2 gün miayvladı dışarıda dert ettim aldım eve yaş mama yedirdim yine başladı şimdi erkek kedim de istemiyor onu hep yanlız büyüdü buda şimdi yatıyor ama arada yine bağırıp gitmek istiyor ne yapacağım salmak istiyorum ama soğuk diye içim el vermiyor zorla tutamam şimdi tutsam yazın geri gidecek 260 tl olmuş aşılar şimdi de yemek için geliyor ne yapayım garaja salayım mı sizce ve bidaha asla kedi sahiplenmicem bıktım üzüntü den
Güncellemeler
+1 yıl
Acil yardım yaa 😭?
Güncellemeler
+1 yıl
Kimsenin kedisi mı yok abi yardım etsenize yaa evet ya da hayır kedini sokağa sal ya da salma yani 2 cevap
Kedim dışarı gitmek istiyor, salayım mı?