Çakal görseniz ne yapardınız ve avlananma hakkında ne düşünüyorsunuz son olarak hayvan sevgisi konusunda toplum olarak nasılız?

Aklıma geldi bu kış ayında şehre iniyolar açlıktan, bide uysal varlık olmadıklarından sen oraya bi et bile koysan 10 saat beklerler gine senin gözünden almazlar bizzat denedim videosuda var ama yotuba yüklenmeden atılmıyo, 7 tane sürü halinde gezen çakal görmüştüm videoya çekme fırsatını çalıştım fakat bi anda koşarak kaçtılar bi bunu çekebildim videosunu, şehre inenlerden kazanda haber aldım, adam tabanca silahıyla vuranımı dersin arabasıyla ezenimi dersin yazık ya vallaha kış hepimizi vuruyo heleki ankarayıda, köy hayatı bi başka aslında kurtla göz göze bile geliyosun korkulacak hayvana bile acıyıp yemek koyuyosun ama gel görki sırf korktuklarından değil öldürmek ve zevk aldıklarından bunu yapıyolar.(domuz olayında hak veriyorum) ama gel görki insanlar sadece hayvan sevgisini yemek bırakmak olarak algılıyo bazen yeri geliyo beslediğiniz sokak köpeği saldırıyo insanlara, haberlerde görüyoruz ama bazı hayvanların öyle bi huyu varki değil saldırmak tek derdi aç karnını doyurmak sahiplenilmediği için hayvan sabah ayrı akşam ayrı olabiliyo avrupa bu konuda çokca iyi, çok konuşulcak olaylar var adamlar burdaki sokak köpeğini alıp köye götürüyo barınaklar dolu olduğu için, sonra açlıktan şehre inene kadar o bölgedeki diğer hayvanlar geçit vermiyo geçse bile her insan aynı değilki vuruyo ya da göz yumuyo. Haber verse bile o vahşi hayvan barınaklara meze oluyo değişim için küçük şeyler bile hayatı derinden etkiler, bari hayvanlar konusunu tartışalım!!!
Çakal görseniz ne yapardınız ve avlananma hakkında ne düşünüyorsunuz son olarak hayvan sevgisi konusunda toplum olarak nasılız?
çok farklı düşünüyorum bu konularda tartışmak istiyorum ciddi ciddi.