Ankara Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı yemek artıklarından mama üretmeye başladı. 😍 Sincan Geçici Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi'ndeki tesislerinde ürettikleri mamalar için üretim fazlası artıkları kullanıyorlarmış. Ne kadar şahane bir uygulama başlatmışlar. Umarım her şehirde gerçekleşir. Beğendiniz mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Çok güzel bir hareket bu. Ülkemizde o kadar çok yemek artığı oluyor ki. Özellikle silahlı kuvvetlerimiz ve fabrikalarımızda aşırı bir yemek artığı oluyor. Umarım daha çok böyle bir geri dönüşüm yapılır
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Güzel olmuş fakat belediyelerde bu tarz şeyler genelde gösteriş. Hergün besleme yapamıyorlar maalesef bölgelerde gönüllü insanlar olup belediyeyle işbirliği yapınca daha güzel işler yapılıyor. maalesef bunu da her insan veya her belediye yapmıyor...
İnsanların aşırı derecede hayvan düşmanlığı besleyen kişileri de hedef haline getiriyor...00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
24Cevap
Olmadı Bu Hayvanlar Değersiz mi O zaman insanlar Artık Yesinler Bize aynı şey yapılsa hoş Olur mu Olmaz Hayvanlara Taze Güzel yemek getirmek lazım Onlarda değerli canlılar dostumuz
00 Yorumla- +1 yıl
Sonunda olması gerekeni bir belediye yapmış. Hem masum çocukların karnı doyuyor hemde yemekler ziyan olmuyor. Diğer belediyelerinde en yakın zamanda yapması dileğiyle.
00 Yorumla - +1 yıl
mansur başkanım her geçen gün şaşırtıyor. umarım cb adaylığına çıkar da ülke refah seviyesine kavuşur. kurtar bizi başkanımmm
00 Yorumla - +1 yıl
Guzel uygulama
Keske heryerde saygi besleyen olsa hayvana00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Tabi sokak hayvanlarına artiklar verilsin evciller için bizim bile daha alip yiyemedigimiz envai çeşit baska canlı kesilip mama yapılsın 🤪
Nerde bu hayvan hakları kardişim 😋00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
iyi, bu soğukta aç kalmaz canlar. zaten hazır satılan mamalar da artık vs gibi şeylerden üretiliyor, bazıları hele leş gibi kokuyor içeriğinde ne varsa artık...
00 Yorumla - +1 yıl
Bu benim aklımdaydı uçmuş mama fiyatlarıyla paraya döndürmeyi düşünüyordum bu işi :D
00 Yorumla - +1 yıl
Hayvanlar için daha da fazlası yapılmalı kesinlikle destekliyorum ve bu tür uygulamaların artması çok iyi olur. Hayvanlarında bizler gibi zorunlu ihtiyaçları var ve bunlar için sadece biz yardım edebiliriz.
00 Yorumla 10 numara 5 yıldız lakin Teknik olarak çözüm sürekli mama ve onları nasıl doyurucağimizdan ziyade sayılarını kontrol altına alınması ve kısırlaştırma ile sayılarını bakılabilir makul sayılarda tutabilmek
00 YorumlaTakdire şayan, devamı gelir umarım.
00 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar güzel bir proje. Keşke ülkemizi hep bu tür geliştirme içerisinde olsa. Ama ülkenin insanlarına değer verilmiyorken hayvanlar için bir geliştirme yapmaları tuhaf geliyor tabi
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Darısı diğer şehirlere adam her yönüyle düşünüyor helal olsun
00 Yorumla cok guzel bir hareket :) yemek uretmek yerine otel lokanta tarzi kurumlardan cope giden yemekleri ekmeklei alsalar daha iyi degil mi
00 YorumlaGayet güzel bir uygulama.. copteki yiyecekler boşa gitmiyor ne guzel
00 YorumlaÇok iyi. Allah yapanlardan ve yemek verenlerden razı olsun. Hala iyi insanlar var
00 YorumlaKesinlikle taktir edilmesi gereken bir hareket. Diğer belediyelerde bunu yapabilir.
00 YorumlaAyy çok iyi fikir mis
00 YorumlaCok güzel keske her yerde olsa
00 Yorumla- +1 yıl
Çöpe gitmesinden iyidir
00 Yorumla - +1 yıl
Harika ya inşallah artar böyle şeylerin sayısı
00 Yorumla - +1 yıl
çok güzel gerçekten mutlu oldum..
00 Yorumla - +1 yıl
Mansur baba yapıyo ya
00 Yorumla Guzel bir uygulama
00 Yorumla- +1 yıl
Harika bir uygulama
00 Yorumla - +1 yıl
Vallaha çok iyi olmuş devamı da gelir inşallah
00 Yorumla - +1 yıl
Bu oldukca tatli ve guzel bi sey bu projeyi sevdm
00 Yorumla - +1 yıl
Harika uygulama
00 Yorumla - +1 yıl
Hayvanlarda bir can tabiki güzel bi düşünce tarzı
00 Yorumla - +1 yıl
İyi olmuş
00 Yorumla - +1 yıl
Yanlış bence
00 Yorumla - +1 yıl
Çok da güzel olmuş
00 Yorumla Ankaraşk der susarım
00 Yorumla- +1 yıl
Süper
00 Yorumla Mükemmel..
00 Yorumlabegendm
00 Yorumla- +1 yıl
Taze olsunda
00 Yorumla - +1 yıl
Güzel bir uygulama
00 Yorumla Güzel bir uyguluma
00 Yorumlahelal olsun
00 Yorumla- +1 yıl
10 numara
00 Yorumla
Devamını Gör(35)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Bebek Bakımı > Sorular > Ankara'da sokak hayvanları için yemek artıklarından mama üretilmeye başlandı. Bu uygulama hakkında ne düşünüyorsun?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi