Aile evindeyim ev 2+1, 80 metrekare falan kedi sahiplenmek istiyorum ama ev küçük diye reddediyolar, sizce yeterli midir?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Yeterli tabiki, kediler zannettiğiniz gibi çok koşan oynayan hayvanlar değildir. Büyüme döneminde biraz haretli olurlar sonrasında günün yarısından çoğunu uyuyarak geçirirler. Eğer kendine güveniyorsan bir an önce sahiplenmelisin bence 🐾
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
5Cevap
- +1 yıl
100metre kare evde 3 kedimiz var. Mamayı balık içerikli alın. 2 günde bir 3 ~5 dak tarayın sorun olmaz.
10 Yorumla - +1 yıl
Ben de çok istiyorum ama maalesef evdekiler istemiyor biraz bakımından dolayı istemiyorlar.
10 Yorumla - +1 yıl
daha ne kadar büyüklükte bir ev olması gerekliymiş kedi için acaba? ailen bnce sırf kedi istemedikleri için böyle bir bahane uyduruyor...
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
istemeyebilirler saygı duymalısın kendi ayrı evin olursa sahiplen
02 Yorumla- +1 yıl
kedi gelirse en çok onlar sevicek biliyorum, ev küçük diye tereddütlüler sadece
- Cevap sahibi+1 yıl
ben getirdim ama evde bakamadık annem istemedi apartman kedisi oldu herkes memnun şu an
Ev küçük olduğu için koku ciddi sıkıntı olacaktır şu an istemiyorlar ise o durumda daha çok tepki verip kediyi sahiplendirmeni isteyebilirler o durumda daha çok üzülürsün.
10 Yorumla- +1 yıl
Valla bizim de 2+1 80m2 ama 2 kedim var. Gayet yeterli alanları var. Zaten istedikleri yemek su sıcak yer. Bize oda açın demiyorlar ki. Bence saçmalık
00 Yorumla - +1 yıl
Durumunuz iyiyse tabikide uygun olur onlarda can sonuçta bakımı önemli kendinize güveniyorsanız neden olmasın.
00 Yorumla - +1 yıl
Kedi metrekareye bakmaz. :D
10 Yorumla Uygunsa tuvalet eğitimi faln zor sıkıntılı biraz koku falan
00 YorumlaHayvan bakmak için küçük bir ev.
00 Yorumla- +1 yıl
Çok sıkıntı olur koku oluyor
00 Yorumla - +1 yıl
Olabilir neden olmasın
00 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhaba;
Kediler tür olarak köpeklerden çok farklı canlılardır ve buna bağlı olarak ihtiyaçları da farklılık gösterir.
Köpekler daha geniş bir alan ile sabah ve akşamları hem tuvalet hem de hareket ihtiyaçları için dışarıya çıkmak gereksinimi duyarken kedilerin dışarı çıkmak ve daha geniş alan gibi ihtiyaçları görece daha azdır. Hatta kediler hiç evden çıkmadan da sorunsuz bir şekilde yaşayabilirler.
Kediler için önemli olan taze mama ve günlük temiz su ile yine sürekli temiz ve ulaşılabilir olan kum kabıdır. Kediler ayrıca uyumak ve gerektiğinde saklanmak için uygun bir yere de ihtiyaç duyarlar. Ev içerisinde bu ihtiyaçlara yönelik ortam hazırlamanız onların kendilerini daha rahat hissetmesine yardımcı olur. Diğer taraftan girdiklerinde sıkışabilecekleri veya yüksek katlarda düşme ihtimalleri olabilecek yerleri de güvenlik açısından sınırlandırmanızı öneririm.
Bu ihtiyaçları giderebildiğiniz sürece evin küçük olması bir sorun yaratmayacaktır.
İyi günler dilerim.