Kedime istemsiz zarar veriyorum?

Merhaba ben defalarca kedimi hırpaladım vurdum fırlattım bi sebebi yok bana zarar verdiği için değil kesinlikle uysal bi kedi çok severek çok istiyerek evdekileri zor ikna ederek sahiplendim ona zarar verdiğim için dışarı koymak istedim ama çok naif dışarda ölür sahiplendirmek istiyorum ama çok özlicem çok ağlıcam ama onun iyiliği için bunu yapmalıyım... Bu öyle bişey ki seviyorum okşuyorum böyle içime katasım geliyor ama böyle bi an geliyo karnı yokken yüzüme bakmıyo mesela veya sevecekken kaçıyo diyelim öyle bişey oluyoki tarif edemiyorum ama hiç sevmediğim bişey onu hırpalıyorum fırlatıyor um ama içim dur yapma diyo elim ayağım titriyo bu psikolojik bi sorunmu sizce... Ama sonra mesajla şu an okadar pişmanım ki okadar içim eriyor kendimden nefret ediyorum ben çok iğrenç bi insanım ben kötüyüm herkes çok iyi kalplisin çok iyisin der ama değilim ben resmen kötüyüm... Ama şölende bişey var yemin ederim istemsiz bi anda geliyor sonra ağlıyorum tövbe ediyorum ama hiç kendimin bile beklemediği bi anda tekrar oluyo sonra tekrar pişmanlık ne olur yargılamadan çünki yaşadığımı yaşamıyosunuz ne olur bana bişi diyin napıyım sahiplendirmelimiyim kendim i kedime nasıl afettireblirim gerçekten çok pişmanım ama ölecek kadar çok pişmanım şu an ama yarın yine olacak... Olmadığı gün okadar şükrediyorum ki bu durumu hiç yaşayan var mı yoksa bi Allah on belası ben miyim napıyım ben Allahım herkes beni iyi biliyor ama ben kötüyüm sadece bu yüzden dünyanın en kötü insanı benim
Kedime istemsiz zarar veriyorum?