Kopeklerden guzel dedektif olur Gorillere bakinca aklima bodyguardlar geliyor
Kediler victoria’s secret modeli 😅 Serceler sarkici Karincalar fabrika iscileri/ sezon iscileri Çitalar atlet Örümceklerde tesisatci tipi var hep bi ag tamiri yapiyorlar Pengunlerde beyaz yakalilar ofis calisani, mudur tipi var Baykuslar bilim insani bakiniz Ilber ortayli Kartallar pilot Sinekler asker Guvercinler postaci Horoz sabahin korunde kalktigi icin muezzin veya imam diyelim ona.
Merhaba, soru gerçekten baya yaratıcı olmuş. Ben hemen hangi hayvanlara hangi mesleği yakıştırdığımı şöylee bir yazayımm: Kediler yatak satan bir mağazada çalışırdı galiba çünkü çok uyudukları için çok iyi anlarlar. Sesi güzel olan tüm kuşlara şarkıcı olmak yakışırdı kesinlikle. Karıncalar taşınma şirketinde çalışırlardı. Arılar bal satarlardı yani balcı olurlardı. Şıklardan favorilerim ise şu şekilde: Zebra - Moda tasarımcısı Baykuş - Gece bekçisi Fil - İtfaiye Diğerleri de çok isabet olmuş ancak benim favorim bunlar.
Bence kediler ninja olsun ya. Dün kedimizi yıkamışlar evde de. Herkesi süzgece çevirmiş kendisi😂
Ayrıca köpekler de benim özel misafirlerim olsun. Bu sabah 7 de dışarıda dolmuş beklerken yanıma bir köpüş geldi. Tam ayaklarımın üzerine oturdu. Sevdim baya falan sonra baktım titriyodu. Allah'ım o kadar duygulandım ki. Koştum poğaça aldım. Çünkü bir yerde okumuştum kedi köpek hayvanlar karınları tok olursa üşümezmiş. Suyum da vardı onu da içirdim. Sonra da dolmuş gelene kadar ben de çöktüm yere sarılarak bekledik😄
Teşekkür edilecek bir şey yapmadım. Yapmam gerekeni yaptım sadece. Ayrıca onlar benim arkadaşlarım. Sevmesem arkadaşım olmazdı zaten😄 E sevdiklerime değer verip mutlu etmeyi borç bilirim😄
Tavşanlar manavcı olsn havuc satsın Kediler bebek bakıcısı olsun Köpekler koruma görevlisi olsun Sinekler pilot olsun Karıncalar köle olsun Arılar aşcı olsun Pandalar tembellikten işsiz kalsın