Bahçemde beslediğim kediye araba çarptı. Ne yapmalıyım?

merhaba bahçemde 4-5 tane kedi besliyorum ve evimde bir tane kedim var. geçen hafta yavru olana 5 aylık arka bacağına araba çarptı ben hemen belediyenin veterinerine götürdüm bir gün sonra geri yolladılar bir şeyi yok sadece incinmiş dedikler ve ben o halde bahçeye koymak istemedim en azından iyileşene kadar evimde bakmayı düşündüm ve odama aldım diğer kedim huysuzlandı tabi ensesini falan ısırmaya çalıştı. buna rağmen 1 hafta evde besledim baktım şu an biraz daha iyi ayağı. bahçede kardeşleri var onların yanına koydum tekrardan üzülüyorum sizce doğru olanı mı yaptım? elimde ki tüm imkanlarla elimden geleni yaptım ama evde bir kedim olduğu için 1 hafta bakabildim ve bir sürü yere ilan verdim sahiplendirmek için. şu an kardeşlernin yanına koydum onlarada bahçede ben bakıyorum. sizce doğru olanı mı yaptım?
Güncellemeler
+1 yıl
çok hassas biriyim. o yüzden bu kadar kafama taktım tüm hayvanlara elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum. sadece tekrar kardeşlerinin yanına koymuş olmam vicdan azabı çekmemi gerektirir mi?
Bahçemde beslediğim kediye araba çarptı. Ne yapmalıyım?