Merhaba,
öncelikle direkt olaya girmek istiyorum.
Ben bundan 3 hafta falan önce bir sokak köpeği sahiplenmiştim. Emin değilim ama 1-2 aylık sanırım. Gençlik hastalağına yakalandı ve elimden geldiğince yaşatmaya çalıştım. Şu an yaşıyor ama sadece su içiyor. 10 günden fazla oldu ama iyileşmedi. Şırıngayla olabildiği kadar besliyorum. İyileşmesi için ne yapabilirim?
öncelikle direkt olaya girmek istiyorum.
Ben bundan 3 hafta falan önce bir sokak köpeği sahiplenmiştim. Emin değilim ama 1-2 aylık sanırım. Gençlik hastalağına yakalandı ve elimden geldiğince yaşatmaya çalıştım. Şu an yaşıyor ama sadece su içiyor. 10 günden fazla oldu ama iyileşmedi. Şırıngayla olabildiği kadar besliyorum. İyileşmesi için ne yapabilirim?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhabalar,
Öncelikle sokaktan bir hayvan sahiplendiğiniz için size teşekkür ederim. Sizin sahiplendiğiniz yavru gençlik hastalığı ya da farklı bir hastalık geçiriyor olabilir. Bunu net olarak anlamak için bir hekimin görmesi ve bunun sonucunda eğer ki gençlik hastalığı geçiriyor ya da başka bir hastalığın pençesinde ise ona göre bir tedavi yolu izlenmelidir.
Sizin iyi niyetinizden asla şüphe etmiyorum ama yavrunun sadece beslenme ile tedavi olması mümkün değil. En kısa süre içinde bir hekimin görmesi gerek. (durumunuz kötü ise ücretsiz olarak belediyenin veteriner kliniği götürebilir ya da İlçe ve il tarım ve orman müdürlüğünün hayvan sağlığı şubesindeki veteriner hekimlerden yardım isteyebilirsiniz)
Yavru gençlik hastalığına yakalanmış ise şu ana kadar çok çok kötü durumda olup ölmüş olabilirdi. Bu yüzden başka bir enfeksiyon hastalık geçirdiğini düşünüyorum. Bir an önce bir hekimin bu yavruyu görmesi umuyorum ve tedaviye bir an önce başlanmasını umut ediyorum. Tekrar geçmiş olsun.