Bugün bir yavru köpek bulduk ve bahçeye getirdik ama getirirken cok zorlandık çünkü çok korkuyodu ve insanlar ona yaklaşınca hemen bi yerlere saklaniyodu ve cok havlıyordu bahçeye getirdiğimizde ona normal köpek maması koyduk ama daha sonra onun icin yavru köpek maması aldık. Kendisini veterinere götürmek istiyoruz ama ona yaklaşınca veya dokununca hemen canı yanıyomuş gibi ses çıkarmaya başlıyor. Bu köpeğe nasıl yardım edebiliriz? Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
Muhtemelen daha önce şiddete maruz kalmış. İnsanlardan korkmasının sebebi bu olabilir. şayet size alışana değin bir süre yoğun sevgi gösterilerinden uzak durursanız size ve insanlata olan güveni daha çabuk tazelenecektir.
Şimdilik sadece yemini suyunu koyun bence🤗 Bir süre size güvenmesi için zaman tanımalısınız. Belliki bir şeyler onu korkutmuss, nasıl da tatlıı ahh hayvanlar ahh😍🥰
ANAM TİPE BAK YİYCEM SENİ ALLAHIM YA ne tatlılıkdır buuuu bakamıycaksan sahiplendir int de bir sürü site var ben 2 3 kedi sahiplendirdim hala da resimlerini atıorlar petcim petarkadaş kediajans vsvs ilan ver
bu arada bu kadar küçük köpekler eğer ilk kez bi insan ona dokunursa korkar normaldir annesini bulmaya çalış biraz büyüdüğünde sahiplendir yazık sokakta telef oluyorlar