Evcil Hayvanlar _Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ ile sizi bu aslandan kurtarır mıydık, kurtarmaz mıydık, söyleyelim mi🥺? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 83 Yapay Zekaya Sor @_Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ gel karşim🥺kurtarmazsak alınmaca, gücenmece yok🤧... Güncellemeler+1 yıl Çav'ın daha bu soruyu açtığımdan haberi yok sfjk, ahh bu çocuğun benden çektiği 🤧🥺 _Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ ile sizi bu aslandan kurtarır mıydık, kurtarmaz mıydık, söyleyelim mi🥺? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
nickimyokmk Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Sizler yerine aslanı tercih ederim be 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Kurtarmam sfjk Yorumla nickimyokmk +1 yıl Yorumla _Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ +1 yıl Kurtarmam aslana yardım ederim 🙄 Yorumla nickimyokmk +1 yıl Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Bu ihtişamın yanında ben olayım, herkesi kurtarın, beni bırakın😂 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Kurtarırım Yorumla _Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ +1 yıl Sen aslanı yersin bence aslanı kurtaralım 🙄 Yorumla
Masterr_Skywalker Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Kurtarılmaya ihştyacım yok aslanlarla iyi anlaşırım 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Kurtarmam sfjk Yorumla _Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ +1 yıl Tamam sizi kendi halinize bırakalım 🙄 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Beni bu aslandan kurtarır mısınız? Aklıma Galatasaray marşları geliyor ama neyse. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl @_Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ buna Çavla birlikte karar verelim bakalım 🤔 Yorumla Saddov +1 yıl Tabi ki Çav bey gelsin kararlaştıralım. Yorumla Soran +1 yıl Çav, yok ortalıkta gel kurtaralım seni de sfhjk Yorumla
weturka721 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 88% +1 yıl Çekilin benim işim o siz kurtulun ben oynarım aslanla 😂 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Tamam siz kurtarın kendinizi sfjk Yorumla weturka721 +1 yıl Ben sizi kurtarmanın derdindeyim ben kendimi hertürlü kurtarırım 😂nasılsa kedi değilmi 😂 Yorumla _Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ +1 yıl Tamam sen kal zaten birinin yem olması lazım :d Yorumla weturka721 +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Ezmuro Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 45% +1 yıl benim aslanla ne işim var ve beni neden kurtarasınız beni tanımaz etnezsiniz 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Kurtarmam sfjk Yorumla Ezmuro +1 yıl ben bi öleceğimi bilmem :) Yorumla _Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ +1 yıl Kurtarırım insanlık öldü mü 🙄 Yorumla Ezmuro +1 yıl @_Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ o ölüm korkusu olunca elin kolun bağlanır hatta sen kaçarsın bile o yüzden kurtarırım deme ) Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl Aslandan beni kurtarmayınyesin beni aslan :) 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Tamam peki açmış zaten ona da yazık😂 Affedilmeyen +1 yıl bence de yazık yesin karnı doysun:D Soran +1 yıl Tabe sfgjk
Secretservice_ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kurtarmayın. Bırakın öleyim. 2 6 Yorumla Soran +1 yıl Çav bir gelsin hele bakalım🥺 Yorumla Secretservice_ +1 yıl Yok, kararım kesin. Kurtarılmayı reddediyorum Yorumla Soran +1 yıl Yaa aslanın midesine ben girjem sorry🥺 Yorumla Secretservice_ +1 yıl İyi onu da kabul ederim Yorumla _Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ +1 yıl Bırakalım aslan yesin aga demokrasi geçerli :/ Yorumla Soran +1 yıl @_Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ timam aga🥺👉👈 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% +1 yıl Tabi buyrun söyleyin. ☺️ 2 4 Yorumla Soran +1 yıl Kurtarırdım Yorumla Acid_Qeenn +1 yıl Ayy teşekkür ederim kurda kuşa yem etmediğin için.😄 Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim 🤭 Yorumla _Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ +1 yıl Kurtarmam Yorumla
_Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Estağfurullah aga yettim şimdi 🥺 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Hoş geldin aga🥺 Yorumla
Karamelaaaa Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Kurtarmayin beni sjsj 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Olmaz tut elimi 🥺 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl ✋ 🥺🥺🥺 Yorumla _Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ +1 yıl Tamam kurtamayacam 🥺👉👈 Yorumla
Wishingg Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Beni öldürmeyin lütfen zaten kalbim yaralı.😥 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Seni Çav öldürecek zaten, Çav, kızar seni kurtaramam ösür🥺 Yorumla _Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ +1 yıl Aslanın rızkını elinden alamam sorii 🥺👉👈 Yorumla
Sanamısorucamm Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Bana kıyamazsınız dimi 🥺 2 12 Yorumla Soran +1 yıl Tabe kurtarırım seni ben🥺 Yorumla Sanamısorucamm +1 yıl O zaman sana kocamanımsı öpücük 😘 Yorumla Soran +1 yıl Ben de😘😘 Yorumla _Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ +1 yıl Aslan açlıktan ölsün mü yanee kurtaramam 🙄 Yorumla Sanamısorucamm +1 yıl @_Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ kısçe kurtarır beni 😒 Yorumla _Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ +1 yıl Hele bi aslanın rızkıyla oynarsa onu agaanyı da atarım aslanın önüne 😠 Yorumla Sanamısorucamm +1 yıl @_Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ umarım aslan senide yer 🙄 Yorumla Soran +1 yıl @_Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ agaaaa🥺🥺 Yorumla _Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ +1 yıl Yoo yemiyecek ama seni yerken izlicem 😏https://youtu.be/P5BU4TmNXI4 Yorumla Soran +1 yıl @_Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ 😂😂 Yorumla Sanamısorucamm +1 yıl @bybilge89 kısçe agana bişey söyle 🥺 Yorumla Soran +1 yıl @sanamisorucamm aganın gözü dönmüş prenses 🥺 Yorumla
umutluolvegülümse Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Ayy ben çok korkarım kurtarın beni 😧🤧 2 5 Yorumla Soran +1 yıl Seni de aslandan kurtarıp, atlar tepiklesin diye atların içine atarım sfjk Yorumla umutluolvegülümse +1 yıl Yaaa 🙈 Yorumla Soran +1 yıl Sfhjk😘 Yorumla _Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ +1 yıl Kurtarmam 🙄 Yorumla umutluolvegülümse +1 yıl Sen kurtarma zaten 🙄 Yorumla
Ruzgarh Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Siz önce kendinizi kurtarın da 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Olur abijim Yorumla
priashairp Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl ben sizi kurtarmazdım orası kesin. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Timam 🥺 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kaç yaşına gelmişsin çocuk gibi sorular soruyorsun ya 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet sorry🥲 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sitenin psikolojik sorunları olan binlerce üyesinden birisin anlıyorum Yorumla Soran +1 yıl Neden olmasındı sfhj🥺 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @umutluolvegülümse Avukat hanım da geldi iki çocuk takılın iyi günler size Yorumla
Partoutyastes Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Söyleyin jdmdmd 3 6 Yorumla Soran +1 yıl Gel canım Yorumla Partoutyastes +1 yıl Eyvallah, ben de sizi kurtarırım ağalar fhhdjj Yorumla _Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ +1 yıl Kurtarmam 🙄 Yorumla Partoutyastes +1 yıl @_Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ ayıp ettin sebep? Yorumla _Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ +1 yıl Aslan açlıktan ölsün mü agaan🥺👉👈 Yorumla Partoutyastes +1 yıl @_Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ öyle olsun... Yorumla
LacivertGandalf Takip Et Master Yaş: 109 , eic 96% +1 yıl İyi tamam shsh 3 3 Yorumla Soran +1 yıl Kurtarırım Yorumla LacivertGandalf +1 yıl Şükür Yorumla _Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ +1 yıl Kurtarırım Yorumla
minikhırçınkedi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Olur.. 2 6 Yorumla Soran +1 yıl Seni kurtarmayan ölsün😍 Yorumla minikhırçınkedi +1 yıl 🤭🤭 yani bencedeee çünkü kurtarmasanızda ben bi kediyimmm 4 ayak üzerine düşer bi şekilde kurtulurum 🤣🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Di mi yani😂❤️ Yorumla _Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ +1 yıl Yoo kurtarmam Yorumla minikhırçınkedi +1 yıl @_Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ ahahha biliodumm :D Yorumla _Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ +1 yıl Nasıl, bildin sürpriz olcaktı kurtarmış gibi yapıp kurtarmayacaktım 🥺👉👈 Yorumla
technicalman Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Olur 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Tabe Yorumla _Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ +1 yıl Kurtarmam Yorumla
Diibindibii Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Olur soyleyin 2 4 Yorumla Soran +1 yıl Kurtarırdım tabe Yorumla Diibindibii +1 yıl Oyle bir sey olsa ben mani olurdum kurtarmayin diye 😂 Yorumla _Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ +1 yıl Agaaa sana aslan bile kıymaz beeh 🥺👉👈 Yorumla Diibindibii +1 yıl @_Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ yok aga kiysin insallah da beni kurtarsin valla duacisi olurum 😃 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 451 cevap paylaştı. Söyleyin aga 2 5 Yorumla Soran +1 yıl Aga, aslanı sana eşek yapcam🥺 Yorumla s Taciiiii +1 yıl Eşek tehlikeli diil miii😕 Yorumla Soran +1 yıl Yok aga sana itaat edecek hale gelecek 🥺 Yorumla s Taciiiii +1 yıl Hee etsin aga severim😈😈 Yorumla _Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ +1 yıl Kurtarmam Yorumla
EmirAdakul Takip Et Master Yaş: 24 , eic 59% +1 yıl Söyleyin bakalım 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Kurtaralım, nişanlın üzülmesin sfjk Yorumla EmirAdakul +1 yıl Dimi :) daha evlencez sonra yaramazlıklar yapcaz :) :D Yorumla _Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ +1 yıl Kurtarırım Yorumla
YeahRight Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl tamam 2 6 Yorumla Soran +1 yıl Aslandan kurtarıp yılanların içine atarım seni sfhjk Yorumla YeahRight +1 yıl yılan yılanı görünce kuyruğunu sallar :D Yorumla Soran +1 yıl O da doğru 😂😂 Yorumla _Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ +1 yıl Yeni bi atasözü bulmuş 🙄 kurtarmam :d Yorumla YeahRight +1 yıl @_Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ ay sen beni kendinden kurtar önce 🙄🙄 Yorumla _Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ +1 yıl Düşim mi yakandan yanee 🥺👉👈 Yorumla
Sakinvetatlikiz Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Söyleyin 2 7 Yorumla Soran +1 yıl Tabe tut elimi Yorumla Sakinvetatlikiz +1 yıl Teşekkürler Tuttum bırakmayın sakın :)) Yorumla Soran +1 yıl 😘 Yorumla Sakinvetatlikiz +1 yıl 😽❤ Yorumla _Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ +1 yıl Kurtarırım Yorumla Sakinvetatlikiz +1 yıl @_Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ hoş geldinTeşekkürler 😄siz de olmasaydınız aslanlara yem olacaktım az daha saolun❤ Yorumla _Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ +1 yıl Hoş bulduk efenim ne demek her zaman yaptığımız şey 😌 Yorumla
Alaz_Alaz__ Takip Et Xper 7 Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Beni yem edin la.😀 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Timam yemsin sen sfjkl Yorumla _Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ +1 yıl Kurtarmam zati Yorumla Alaz_Alaz__ +1 yıl İnsanlık diye bir şey kalmamış.😀 Yorumla
kafeinsiz Takip Et Master Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl O aslan sizi yer. 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Kurtarmam sfjk Yorumla _Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ +1 yıl Aynen izliyelim 🙄 Yorumla
Hissiz72 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Korktummm🥺 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Korkma gel, tut elimden🥺 Hissiz72 +1 yıl 😍😍😍
Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl 🦁Söyleyelim 🦁 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Kurtarırım Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl 🥳Teşekkür 🥳 🕺 Yorumla _Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ +1 yıl Kurtarmam Yorumla
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Buyur dostlar 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Kurtarırım Yorumla Ayhan67 +1 yıl Teşekkürler Yorumla _Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ +1 yıl Kurtarırım Yorumla Ayhan67 +1 yıl Teşekkürler @_Çavbella_ Yorumla
Cassie_Robichaud Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Bence beni kurtarırdınız 😌 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aa neden tut elimi 🥺 Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl Tut götür beni 😌 Yorumla
Oscarödülü Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl Söyle 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Kurtarırdım Yorumla Oscarödülü +1 yıl Sağol ☺️ Yorumla _Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ +1 yıl Hayır aslan yesin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Sizler yerine aslanı tercih ederim be
Kurtarmam sfjk
Kurtarmam aslana yardım ederim 🙄
Bu ihtişamın yanında ben olayım, herkesi kurtarın, beni bırakın😂
Kurtarırım
Sen aslanı yersin bence aslanı kurtaralım 🙄
Kurtarılmaya ihştyacım yok aslanlarla iyi anlaşırım
Kurtarmam sfjk
Tamam sizi kendi halinize bırakalım 🙄
Beni bu aslandan kurtarır mısınız? Aklıma Galatasaray marşları geliyor ama neyse.
@_Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ buna Çavla birlikte karar verelim bakalım 🤔
Tabi ki Çav bey gelsin kararlaştıralım.
Çav, yok ortalıkta gel kurtaralım seni de sfhjk
Çekilin benim işim o siz kurtulun ben oynarım aslanla 😂
Tamam siz kurtarın kendinizi sfjk
Ben sizi kurtarmanın derdindeyim ben kendimi hertürlü kurtarırım 😂nasılsa kedi değilmi 😂
Tamam sen kal zaten birinin yem olması lazım :d
😂😂😂
benim aslanla ne işim var ve beni neden kurtarasınız beni tanımaz etnezsiniz
Kurtarmam sfjk
ben bi öleceğimi bilmem :)
Kurtarırım insanlık öldü mü 🙄
@_Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ o ölüm korkusu olunca elin kolun bağlanır hatta sen kaçarsın bile o yüzden kurtarırım deme )
Aslandan beni kurtarmayın
yesin beni aslan :)
Tamam peki açmış zaten ona da yazık😂
bence de yazık yesin karnı doysun:D
Tabe sfgjk
Kurtarmayın. Bırakın öleyim.
Çav bir gelsin hele bakalım🥺
Yok, kararım kesin. Kurtarılmayı reddediyorum
Yaa aslanın midesine ben girjem sorry🥺
İyi onu da kabul ederim
Bırakalım aslan yesin aga demokrasi geçerli :/
@_Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ timam aga🥺👉👈
Tabi buyrun söyleyin. ☺️
Kurtarırdım
Ayy teşekkür ederim kurda kuşa yem etmediğin için.😄
Rica ederim 🤭
Kurtarmam
Estağfurullah aga yettim şimdi 🥺
Hoş geldin aga🥺
Kurtarmayin beni sjsj
Olmaz tut elimi 🥺
✋ 🥺🥺🥺
Tamam kurtamayacam 🥺👉👈
Beni öldürmeyin lütfen zaten kalbim yaralı.😥
Seni Çav öldürecek zaten, Çav, kızar seni kurtaramam ösür🥺
Aslanın rızkını elinden alamam sorii 🥺👉👈
Bana kıyamazsınız dimi 🥺
Tabe kurtarırım seni ben🥺
O zaman sana kocamanımsı öpücük 😘
Ben de😘😘
Aslan açlıktan ölsün mü yanee kurtaramam 🙄
@_Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ kısçe kurtarır beni 😒
Hele bi aslanın rızkıyla oynarsa onu agaanyı da atarım aslanın önüne 😠
@_Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ umarım aslan senide yer 🙄
@_Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ agaaaa🥺🥺
Yoo yemiyecek ama seni yerken izlicem 😏
https://youtu.be/P5BU4TmNXI4
@_Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ 😂😂
@bybilge89 kısçe agana bişey söyle 🥺
@sanamisorucamm aganın gözü dönmüş prenses 🥺
Ayy ben çok korkarım kurtarın beni 😧🤧
Seni de aslandan kurtarıp, atlar tepiklesin diye atların içine atarım sfjk
Yaaa 🙈
Sfhjk😘
Kurtarmam 🙄
Sen kurtarma zaten 🙄
Siz önce kendinizi kurtarın da
Olur abijim
ben sizi kurtarmazdım orası kesin.
Timam 🥺
Kaç yaşına gelmişsin çocuk gibi sorular soruyorsun ya
Evet sorry🥲
Sitenin psikolojik sorunları olan binlerce üyesinden birisin anlıyorum
Neden olmasındı sfhj🥺
@umutluolvegülümse Avukat hanım da geldi iki çocuk takılın iyi günler size
Söyleyin jdmdmd
Gel canım
Eyvallah, ben de sizi kurtarırım ağalar fhhdjj
Kurtarmam 🙄
@_Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ ayıp ettin sebep?
Aslan açlıktan ölsün mü agaan🥺👉👈
@_Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ öyle olsun...
İyi tamam shsh
Kurtarırım
Şükür
Kurtarırım
Olur..
Seni kurtarmayan ölsün😍
🤭🤭 yani bencedeee çünkü kurtarmasanızda ben bi kediyimmm 4 ayak üzerine düşer bi şekilde kurtulurum 🤣🤣🤣
Di mi yani😂❤️
Yoo kurtarmam
@_Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ ahahha biliodumm :D
Nasıl, bildin sürpriz olcaktı kurtarmış gibi yapıp kurtarmayacaktım 🥺👉👈
Olur
Tabe
Kurtarmam
Olur soyleyin
Kurtarırdım tabe
Oyle bir sey olsa ben mani olurdum kurtarmayin diye 😂
Agaaa sana aslan bile kıymaz beeh 🥺👉👈
@_Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ yok aga kiysin insallah da beni kurtarsin valla duacisi olurum 😃