Selamlar. Evcil hayvanımın temizliği için özel ürünler kullanmak istiyorum. Bugün puffy love markasını gördüm ve çok beğendim. Evcil dostunuz için hangi temizlik ürünlerini kullanıyorsunuz?
Evcil hayvanlarınız için hangi temizlik ürünlerini kullanıyorsunuz?
Merhaba, Evcil hayvanların yaşadığı alanı temizlemek için doğal ürünleri kullanmaktan yanayım. Ancak bazen köklü temizlik gerekiyorsa çamaşır suyuyla silip güzelce durulayıp ardından sirke, limon ya da karbonatlı limonu macun haline getirerek yüzeyde kalabilecek çamaşır suyu kokusunu da almaya çalışıyorum ki hayvan rahatsız olmasın. Eski kedim mesela yastığımda tüy olmasını hiç sevmezdi. Hep süpürürdük. Gezdiği yerleri silinmiş görünce hep o temiz yerde oynardı. Hayvanlar da anlıyor temizliği hep temiz olan yerleri seçiyorlar. Ek olarak, mutlaka bol suyla durulayın temizlik sonrası. Çünkü hepsinin solunum yapısı çok hassas, zarar görmesin minnoşlar ❤️
Merhaba, öncelikle ben size Puffy Love markasının temizlik ürünlerini kesinlikle öneriyorum. Kullandım ve memnun kaldım gayet güzel. Kullanabilirsiniz. Hatta Puffy Love ile ilgili bir bence yazdım isterseniz bakabilirsiniz sevinirim yani. :) Benim 5 tane muhabbet kuşum var ve onların kafes temizliğine çok dikkat etmek gerekiyor. Ben pek kimyasal temizleyicileri tercih etmiyorum etsem bile iyice su ile duruluyorum ki kalıntısı kalıp da kuşlarıma zarar vermesin diye. Ben genelde sirke falan kullanıyorum temizleme için.
Benim 2 kedim var 2 senedir yapmadığım denemediğim kum kalmadı şu an tuvalet değil klozet eğitimi veriyorum insna gibi klozete gidip tuvaletlerini yapıyorlar alıştırma aparatını da trendyoldan 50 TL aldım evde duran biriysen biraz sabır gerektiren bir iş ama ben. Pes etmedim sapa sola işedi gene pes etmedim yapmam diyorsan kristal kum alacaksın onlar fazla saçılmıyor paspas da bir işe yaramıyor pahalı biraz
Özel bir temizlik ürünü kullanmıyorum yemek kapılarını temizliyorum suyunu temizliyorum her gün dediğin markayı yeni duydum arap sabunu çamaşır suyu ile siliyoruz yerleri
Muhabbet kuslarimi özel bir temizlik ürünüyle yikiyorum. Kafes ve diger materyaller icin camasir suyu + parfumlu sampuan karisimi kullaniyorum. Bazen beyaz sirke ile kanat altlarini siliyorum.