Bugün veteriner ile görüştüm. Her şeyin fiyatı o kadar artmış ki anlatamam. Daha önce 50 lira ödediğim bakım şu an 150 olmuş. Sizce de fiyatlar çok pahalı değil mi?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cünkü artik herkes deli gibi hayvan satin aliyor. Onlar da isi maalesef ki ticarete dökmeye basladilar. Hayatin her alaninda oldugu gibi..
Evet, bu arada oldukca da pahali. Sirf bu meslek icin degil ama bircok meslek icin de diyebilirim ki, meslek etigi denilen bir sey kalmadi. Gecenlerde bir Veteriner Kliniginin önünde, hasta bi sokak köpegi gördüm. Fakat köpegin verebilecegi akceleri olmadigi icin, müdahele edilmedi. Yorumum bu kadardi. Tesekkür ederim.
Not:h Hepsi degil. Yalnizca bir takimi.
Cevap
14Cevap
Şimdi soruda kendiniz belli etmişsiniz Herşeyin fiyatı artarsa veterinerin niye artmasın gayet normal
bir paket sigaranın 20 tl olduğu bir ülkede veterinerlerinde pahalı olması çok normal sistemsel bir şey bu
Kesinlikle katılıyorum.
Veteriner fiyatları almış başını gidiyor her şey gibi tabii...
maalesef çok pahalı benimde kedim var aylık harcamamız neredeyse 400 tl
Evet onlar da zam yaptı sanırım. İç parazite 60 TL verdik. Altı üstü tek hap.
Evet yaptırdığım aşılar 70 tlden 110 tlye çıkmış 2 ayda
Evet tamam anlıyorum emek veriyorlar da sokakta hayvan görsem fiyatı yuzunden götüremez oldum el insaf ne yapıyorlar bu kadar anlamıyorum.
İnsanları hayvan bakmamaları için teşvık edıolar nerdeyse, oysa ucuz olsa belkı cok daha fazla ınsan hayvan sahıplenır ve bu sayede sokaklarda hayvan kalmaz
sonuçta hayvanlarda canlı kendi sağlığımıza tonlarca para harcarken sahiplendiğimiz bir canlıya verirken neden pahalı geliyor ki?
Dün akşam nöbetçi veterinere gittik erkek arkadaşımın kedisi biraz hasta gibiydi sadece 400tl ödedik sadece kan alındı kediden şok oldum 400 tlye
Her şeyin fiyatı o kadar arttiki doğal olarak sevgili meslektaşlarım da fiyatlarini artırmak zorunda kaldılar...
Benim Köpeğe nerdeyse ayda 700 TL gidiyor aşırı pahalı
bisey diyemiyicem hayatimda hic veterinelere gitmedim :D
Onlarda dolar bazinda calisiyo galiba hergunmu fiyat yukselir
Pahalı olmayan bişey kaldı mı ki?
O zaman dolar 8,99 du simdi 9 oldu zam geldi. s
Galiba baya pahalı
Aynen çok pahalı
Evet hemde çook pahalılar.
Yok değil
Ucuz ne var ki...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Merhabalar,
Evet fiyatlar arttı ama bir veteriner hekimler odasının belirlediği fiyatlara göre fiyatlar artar. Siz siz olun odanın fiyatlarını önce görün, klinik odanın fiyatlarından fazla diyorsa suç işlemiş olur ve bu konuda kliniği veteriner hekimler odasına şikayet edebilirsiniz. Ne yazık ki ülkemiz genelinde her şeyin arttığı değil de uçtuğu bir dönemde her şey zincirleme şeklinde fiyatları artıyor. Anlamsız bir durum ve hükümet bu duruma sessiz kalmaya devam ederse fiyatların daha da artacağı çok aşikar.
Dediğim gibi her sene veteriner hekimler odasının işte muayene ücreti, asi ücreti operasyon ücretleri diye kalem kalem fiyatladığı bir liste var, listeyi odalardan isteyebilirsiniz. O listeye göre fiyatı daha pahalıya veren hekim suç işlemiş oluyor ve bunu gördüğünüz an lütfen odalara bildirin ki haksız kazanç elde etmesin.
Sağlıklı günler dilerim.
Son zamanlar da bu gibi durumlarla çok sık karşılaşıyorum. Dediklerinizi göz önünde bulunduracağım. Teşekkür ederim. :)