Yani ben mecbur kaldığım bir gün kedimle girmiştim fakat, yasak olduğu için sonrasında götürmedim. Alerjisi olan yasa korkanların olduğunu düşünürsek doğru bulmuyorum. Buna kendi açımızdan değil ancak, geniş çerçeveden bakmak lazım.
Ben yanlış buluyorum. Hayvanlarda her şeyi en azından koklamak var gidip et sosis yerinde havlamaya miyavlamaya başlar :) Ayrıca alışveriş yapan insanlar rahatsız olur hem zaten bence hayvanla rahat alışveriş de yapılmaz az önceki dediğime göre. Dışarıda bir büyük kutu gibi bişey olsa mesela hayvan garajı gibi oraya bırakıp sonra oradan almak iyi olurdu tabi adam bekçisi ya da teknolojik bekçisi olsa daha iyi olur kaybolmaması için.
Şimdi hayvan hakları filan diyecekler biliyorum ama ben korkuyorum bazen kediler ayağıma dolaninca ister istemez tepki veriyorum çığlık atıyorum. Birde market yahu evcil olsalarda girmesinler bence
girelebilir diyenler çok sığ ve sadece kendini düşünenler. orası topluma açık alan. orada bir sürü insan var. alerjisi olan var korkan var tiksinen var. o kişilere saygınız olmalı. ne bilelim oraya her giren hayvan sağlıklı mı? bizim türk milleti vur dedimmi öldürür. dalar içeri saldırgan aşısız köpeiğiyle. ne kadar efendi uysal olursa olsun tek gördüğü şeyde dagıtır ortalığı (bakınız ciblliyet mi eğitim mi hikayesi)