Evcil Hayvanlar Köpeğim sürekli erkek peşinde ne yapmalıyım? Mopyabiniz Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Nerede erkek köpek görse hemen koklaşmaya başlıyor, Tiktok çekiyor, Starbucks'tan çıkmıyor, sürekli başka köpekler evine bırakıyor. Bir de "ben imam-hatip'e gideceğim diye tutturdu. Ne yapmalıyım sizce? Köpeğim sürekli erkek peşinde ne yapmalıyım? Cevapla Erkek Soruları TikTok Soruları Starbucks Hakkında Sorular Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 1b cevap paylaştı. Napacan yapacak bir şey yok 😅 1 0 Yorumla
karakedücüük Takip Et FenomenYoda Yaş: 27 +1 yıl Sal köpeği mopi 1 9 Yorumla Mopyabiniz +1 yıl Sal köpeği değil ev köpeği bu 😔 Yorumla karakedücüük +1 yıl O anlamda değil zaten bırak istediğini yapsın yavrucum Yorumla Mopyabiniz +1 yıl Tıssssss Yorumla karakedücüük +1 yıl Yılannn Yorumla Mopyabiniz +1 yıl Önemli değil de uzun süre görüşmeyelim be Tayfun? Yorumla karakedücüük +1 yıl Hedef ben miyim tayfun Yorumla Mopyabiniz +1 yıl Antalya Kaş canım Yorumla karakedücüük +1 yıl Bak kardeşim sen güzel bir kardeşe benziyorsun Yorumla Mopyabiniz +1 yıl Heb ebimi beriyorum heb fırça yiyorum heb ebimi beriyorum heb fırça yiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Napacan yapacak bir şey yok 😅
Sal köpeği mopi
Sal köpeği değil ev köpeği bu 😔
O anlamda değil zaten bırak istediğini yapsın yavrucum
Tıssssss
Yılannn
Önemli değil de uzun süre görüşmeyelim be Tayfun?
Hedef ben miyim tayfun
Antalya Kaş canım
Bak kardeşim sen güzel bir kardeşe benziyorsun
Heb ebimi beriyorum heb fırça yiyorum heb ebimi beriyorum heb fırça yiyorum
Ahahahah çok tatlı. 😂