Güncellemeler
+1 yıl
Ciddi cevaplar verin bilmiyorsanız ya da umursamıyorsanız cevap vermeyin oyun parkına gidin. Evcil Hayvanım için en iyi veterineri arıyorum bir pet dostunuz yoksa beni anlayamıyor olabilirsiniz saygı duyun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ankarada olsa bizim klinik derdim Eskişehir i Bilmiyorum
Cevabınız için teşekkürler :/
çok kısır olsun bidaha dişi hayvana baksın istemiyorum mu diyosun. d en iyi derken
Aynen beynini kullanamayan insan aynen öyle diyorum
burada duyar kasacağına madem pet dostun var şimdiye kadar bulman gerek burası eskişehir yerel sitesi mi de burada arıyorsun beynini kullan..
Kalbim ve Melodim veteriner kliniği en iyisi bence
Düzgünce cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
Ben teşekkür ederim ne demek. Bir görüşün buralarla bence iyi sonuç alırsınız. Kediniz mi var
Evet dişi bir kedim var ve çok endişe ediyorum ameliyat esnasında onu kaybetmekten ve bu ihtimali en aza indirebilecek en iyi veteriner kliniğini arıyorum
Yaptıran bir iki tanıdığım var kalbimde oraya iyi diyorlardı. Kaybetmek gibi bir durum olacağını sanmıyorum, işlerini iyi yaparlar zaten malum. Yine de sen de sorarsın evladın için görüşürken
Benim yakın arkadaşım kalbime götürüyordu bende bir iki kez gittim gerçekten çok güzel bir müessese turgut bey çok ilgili ama arkadaşımın kedisi orada kısırlaştırıldı ve ameliyat olduktan sonra eve geldiğinde iç kanama geçirip kaybettik ve ondan sonra çok endişe ettim
Nuhun Gemisi hakkında bir bilginiz var mı hiç gitmedim ama onunla ilgilide kimi yorum çok iyi kimi yorum çok kötü gerçi google daki tüm yorumlar öyle maalesef
Müessese güzel, ilgi alaka da güzel. Ben de arkadaşımın evladını götürdüm bir kez. Kısırlaştırma operasyonu geçirdi, ancak bir problem yaşamadık. Belki de şans, belki de ne bileyim işte...
Doğru söylüyorsunuz teşekkürler yardımınız için
Nuhun gemisi hakkında pek bilgim yok maalesef. İyi ya da kötü diyip sizi yanlış yönlendirmek olmaz. İnternette her yer ile ilgili hem iyi hem de kötü yorumlar bulmak mümkün ya evet, o pek yardımcı olmaz maalesef
Rica ederim. Umarım sağlıkla ve güzelce olup biter
Abi Melodim'e sen kedi götürdün mü hiç
Kalbime götürdüm
Ne için götürdün kısırlaştırma için mi
Bakım işlemleri için kendi baktığım kediyi görürdüm. Kısırlaştırma için ise bir tanıdığın kedisini
He anladım abi, ben kız arkadaşımın kedisini kısırlaştırıcaktık da onun için soruyordum eyvallah. Eskişehir'de başka bildiğin mekan mesaj filan atarsan sevinirim
Abi peki hangi semtlerde apartmanlara filan kedi kabul ediliyor fikrin var mı yazabilir misin özelden
@CanTepeci apartmanların kabul etmesi önemli değil dairenin sahibi kabul ettiği sürece istediğiniz hayvanı evde besleyebilirsiniz
Bir arkadaşım Vet 222'de çalışıyor, yorumlarına bak içine sinerse git canım 😊
Ne eskişehirmiş sanki sitenin yarısı eskişehirli
Eskişehirliler hep heryerdedir
O Trabzonlular değilmiydi
😅 herkes her yerde
🤣 Makamları trabzon almış dipler Eskişehire kalmış bizde ortalarda yaşıyoruz
Aa hayır Eskişehir’liler dipte değildir
🤣 Hiç makamda görmedim
Siz fazla Eskişehirli tanımamışsınız
Demekki ya da ben haklıyım
Seni mi kisirlastoracak
Seni kısırlaştıralım diyorum ne dersin anlamsız cevaplar vermeyin beyninizi kullanın biraz
Beynim bugün çalışmıyor canım başka sefere inşallah
Yanımda birsuru dostum var senjn sorun saçma geldiği için saçma bir yorum yaptım niye googleden arastirmiyorsun burada soru açıyorsun burası araştırma yeri mi burada her telden insan var dalga geçerler Yanj sorun saçma
bir dahaki sefere soruma yorum yapma canım
Sorum saçma değil yanındaki insanlarda hiç beni ilgilendirmiyor internetten araştırmamı yaptım ve bir fikrim var fakat kullanıcı yorumlarınada ihtiyacım var elbetteki eskişehirde bu işlemi yaptıran birçok kişi var ve bu insanların yani senin gibi olmayanların yorumlarını öğrenmek istiyorum ameliyat öncesi ve sonrası
Ama sadece saçma yorum ben yapmamışim herkes dalga geçmiş bir tane düzgün yorum var canım inşallah iyi bir veteriner bulursun ne diyeyim
Genelinin ciddiyetsiz cevapları hiç umrumda değil benim için bir bilgili yorum bile yeterli iyi dileğiniz için teşekkürler
Bilmiyorum.
CEVABIM SİZE DEĞİL ÖNCELİKLE DİKKATE ALMAYIN lolish7 beni engellemiş bir hesap cevap veremediğimi düşünmesin “ Şimdiye kadar bulmam gerek…😅 ah gelişimi az arkadaşım kedim şu an daha ilk kızgınlığını yaşıyor ve hemen kısırlaştırma kararı aldım. İstediğim yerden istediğim fikri alırım google yorumlarında hem iyi hem kötü olarak yorumlar var ve kullanıcı yorumlarına ihtiyacım vardı sorumun başında insanların anlayabileceği bir açıklama yaptım fakat anlamamana şaşırmıyorum” cevabım lolish7…
Beni de kısırlaştır
Umarım kendine göre bir doktor bulursun