Bu akşam yanıma yavru bir kedi geldi kucağıma yattı babamlar falan da aldı kucağına sonra dediler ki biz yatıyoruz tamam dedim ben aldım kucağıma. Kaç saat oldu inmiyor. Ben indirince peşimden eve giriyor. Kucağıma aldım sokağın ötesine bıraktım yine peşimden koştu geldi. Yukarı çıkarıp birlikte uyusak? Tuvaleti falan gelir de yapar mı ya da acıkır susar mı? Su falan koyarım da tuvaleti gelirse yapmaması gerek. Bırakamıyorum da kediler hassas noktam. Napsam bilemedim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Evcil Hayvanlar konusunda 897 cevap paylaştı. Merhaba 😊
Beslemek istiyorsan eğer kediler için özel lazımlıklar var temin edebilirsin.. kediler ilgi sevgi isteyen hayvanlardır.. çok sırnaşık olurlar.. minnoş minnoş ama çok tatlı degillermi hem dostlukları da iyi😊 eğer seviyorsan yanında kalsın hem daha güzel vakitler geçirebilirsin onunla 😊 hayırlı olsun..00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Sizi anne gözüyle görmüş kim ısıtırsa böyle yaparlar. Sakın düz süt vermeyin. Gaz yapar. Süt tozu eşliğinde verin. Tuvalet eğitimi olmadığı için evde herhangi bir yere yapabilir. Onu annesi olarak tuvalet eğitimi evde verebilirsin. Evde bakmak istersen.
110 Yorumla- Soran+1 yıl
Tuvalet eğitimi olduğunu düşünüyorum hatta muhtemelen birileri bakıp sıkılınca bırakmış da olabilir çünkü çok evcil ama bakıyorum şu an
- +1 yıl
Kaç aylık bu kedi.
- Soran+1 yıl
Çok yoktur ama emin değilim
- +1 yıl
Birisi eve alsa size yakın davranmaz. Ben de kedi besliyorum. Biliyorum yani.
- Soran+1 yıl
Almamış da olabilir ama çok evcil yine de o yüzden artık benim kedim 😁
- +1 yıl
Evcil mi değil mi belli olur. Sizi anne görmüş bence. Birde onlarda şeytan tüyü var sevdiriyor kendisini. Al bak. Sevaptır. Eve kum seti al annesi olarak ona tuvalet eğitimini ver. Rahatınıza bakın.
- Soran+1 yıl
şu an yazlıktayım sahiplenmek istiyorum ama eve nasıl götürücem? 2 saat arabamla gidiyorum durur mu acaba arabada
- +1 yıl
7 saat taşıdım. Benim kedi fazla rahat veteriner de bile en rahat benim hayvan çıkıyor. Tabi cins kedi sokak kedisi gibi efor sarf etmiyor ama iş sahibinde bitiyor. Saldırgan ve yaramaz kedi ise rahat durmaz pek 😂
- Soran+1 yıl
Yok değil aşırı uysal durur o zaman
- +1 yıl
Durur o zaman
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
4Cevap
O hayvanlar çok asil ve sevimliler. Kıyamam al götür nolcak seni dövecek değiller ya. Sokak kedisi evde durmaz zaten yarın bırakırsın dışarıya.
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Aynen öyle yaptım zaten daha bugün tanımış olmama rağmen ve tırnakları olmasına rağmen asla naparsam yapıyım tırmalamadı bana kalsa temelli sahiplenirim ama ailem izin vermiyor. Ayrı eve çıkınca en kısa zamanda alıcam ama bugün gelsin benle isterse çıkarırım zaten
Odaya onun görebileceği bi yere toprak koy geçici olarak benim arkadaşım da besliyordu kedi çişi gelince uyandırıyormuş arkadaşım kapıyı açıyormuş gidip bahçeye yapıp geliyormuş
00 Yorumla- +1 yıl
Aciksa susasa sence bir kedi kucakta durur mu o kadar mülayim hayvanlar mi
01 Yorumla- SoranYeni +1 yıl
Onu demiyorum odaya götürüp uyusam diyorum ben uyurken acıkır mı anlamadın galiba soruyu
- +1 yıl
benim kedim büyük o da inmiyor bebeğim
023 Yorumla- Soran+1 yıl
Hemen alıştı iki dakikada uyuya kalmış bu arada kucağımda uyandıramam da ay bilemedim napsam
- +1 yıl
ben de uyandıramıyorum bebeğim bir de sümüklü bizimki :D
- Soran+1 yıl
Ahahah yok sümük falan yokta yine de yoruldum artık uyandırsam bu gece içim rahat etmez yukarı benle gelse babam görürse kızar falan
- +1 yıl
çok sevimliler be bebeğiim kıyamıyor insan
- Soran+1 yıl
Evetttt yavru bide annesi terk etmiş üzülüyorum çok böyle olunca
- +1 yıl
büyüt bebeğim
- Soran+1 yıl
Nasıl yani eve alamam benim kedim değil annemler izin vermez
- +1 yıl
o zaman sokakta besle bebeğim
- Soran+1 yıl
Besliyorum zaten karnı doydu yalandı da o yüzden yattı uyudu zaten
- +1 yıl
uyusun öyle bebeğim
- Soran+1 yıl
Ben uyuyamam ama bu sefer 😁
- +1 yıl
ahaha olsun bebeğim
- Soran+1 yıl
İnternetim de bitmek üzere boş boş tüm gece duramam
- +1 yıl
sen bilirsin bebeğim
- Soran+1 yıl
Yukarı çıkarsam birlikte uyusak tuvaletini falan yapar mı?
- +1 yıl
yapmaz bebeğim kediler uyudukları yere
- Soran+1 yıl
İyi çıkarıyım o zaman en iyisi
- +1 yıl
tamam bebeğim
- Soran+1 yıl
Kapıyı kapatsam yanlış anlar mı acaba hapsetti beni gibi çünkü açarsam çıkar babamlar görmemeli
- +1 yıl
ne alaka bebeğim
- Soran+1 yıl
Daha demin çıkardım ama çıkmak istedi de ondan
- +1 yıl
hmm
- Soran+1 yıl
Gerçi çıkmak isterse çıkartırım benim istediğim de bu zaten
- +1 yıl
Evet, kesinlikle müdahale etmelisiniz.
00 Yorumla - +1 yıl
Canlı bir varlık olduğuna göre?
00 Yorumla - +1 yıl
Kıyamam ya😊
00 Yorumla Soruyu soralı bir ay olmuş inmiştir herhalde 😄
00 Yorumlaevet susar ve acıkır
00 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhabalar,
Yavru kediler alıştılar mı sizsiz bir ömür boyu yapamazlar. Siz o yavru sevimli kediciğin hem annesi, hem oyun arkadaşı, hem onu besleyen, hem onu seven, ona bakan biri olarak sizi görecektir.
Merak etmeyin acıkınca, susayınca çok rahat belli eder ve belli bir süre sonra mama istediğinde çıkarttığı miyavlama sesi çıkarır. Bir küçük canlı görünce çıkaracağı miyavlama sesi, sevdiği oyuncağı halinin ya da ulaşamadığı bir yere düşünce çıkartacağı miyavlama sesleri, hasta olunca, canı sıkılınca, kuşları görünce, banyo yaptığınızda istemediğinde, çok sevdiğinizde vereceği tepki olarak, sinirlendiği zamanda çıkartacağı miyavlama seslerini hepsini öğreneceksiniz.
Yavru kedileri sadece ilk zamanlar koltuk kanepe yatak gibi yerlere alıştırmamaya dikkat edelim.
Çünkü yavru kedi tuvaleti geldiğinde yüksek yerden inemeyeceği ve sizde miyavlamasından anlayamayacağınız için kanepe, koltuk ve yatağınıza tuvaletini yapabilir ve "Yapsın canım ne olacak?" demeyin. Siz kakasını ve idrarını silseniz dahi onlar o kokuyu hep alacaklar ve oraya yine tuvaletlerini yapacaklardır.
O yüzden tuvalet eğitimini vermeden bu şekilde sevmelerden kaçının. Aslına bakimi çok kolaydır siz onu sevecek mamasını vereceksiniz oda sizi bunların karşılığında hep sevecektir. Yavru kedinizin yapılması gereken aşılarını yaptırmayı lütfen ihmal etmeyin. Düzenli veteriner kliniklerine götürün, beslenmesine ve temizliğine dikkat edin.
Size ve ponçiğe sevgiler.
söyleyecek sözüm kalmadı
Kediler nankör değilmiydi, nası bi ömür ayrı yapamaz