Bu akşam yanıma yavru bir kedi geldi kucağıma yattı babamlar falan da aldı kucağına sonra dediler ki biz yatıyoruz tamam dedim ben aldım kucağıma. Kaç saat oldu inmiyor. Ben indirince peşimden eve giriyor. Kucağıma aldım sokağın ötesine bıraktım yine peşimden koştu geldi. Yukarı çıkarıp birlikte uyusak? Tuvaleti falan gelir de yapar mı ya da acıkır susar mı? Su falan koyarım da tuvaleti gelirse yapmaması gerek. Bırakamıyorum da kediler hassas noktam. Napsam bilemedim?
Yavru kedi kucağımdan inmiyor, acıkır susar mı acaba?

Merhabalar,
Yavru kediler alıştılar mı sizsiz bir ömür boyu yapamazlar. Siz o yavru sevimli kediciğin hem annesi, hem oyun arkadaşı, hem onu besleyen, hem onu seven, ona bakan biri olarak sizi görecektir.
Merak etmeyin acıkınca, susayınca çok rahat belli eder ve belli bir süre sonra mama istediğinde çıkarttığı miyavlama sesi çıkarır. Bir küçük canlı görünce çıkaracağı miyavlama sesi, sevdiği oyuncağı halinin ya da ulaşamadığı bir yere düşünce çıkartacağı miyavlama sesleri, hasta olunca, canı sıkılınca, kuşları görünce, banyo yaptığınızda istemediğinde, çok sevdiğinizde vereceği tepki olarak, sinirlendiği zamanda çıkartacağı miyavlama seslerini hepsini öğreneceksiniz.
Yavru kedileri sadece ilk zamanlar koltuk kanepe yatak gibi yerlere alıştırmamaya dikkat edelim.
Çünkü yavru kedi tuvaleti geldiğinde yüksek yerden inemeyeceği ve sizde miyavlamasından anlayamayacağınız için kanepe, koltuk ve yatağınıza tuvaletini yapabilir ve "Yapsın canım ne olacak?" demeyin. Siz kakasını ve idrarını silseniz dahi onlar o kokuyu hep alacaklar ve oraya yine tuvaletlerini yapacaklardır.
O yüzden tuvalet eğitimini vermeden bu şekilde sevmelerden kaçının. Aslına bakimi çok kolaydır siz onu sevecek mamasını vereceksiniz oda sizi bunların karşılığında hep sevecektir. Yavru kedinizin yapılması gereken aşılarını yaptırmayı lütfen ihmal etmeyin. Düzenli veteriner kliniklerine götürün, beslenmesine ve temizliğine dikkat edin.
Size ve ponçiğe sevgiler.
söyleyecek sözüm kalmadı
Kediler nankör değilmiydi, nası bi ömür ayrı yapamaz